805
Mai multe nu pot sa va spun, decat ca este de-li-cios š Reteta o am dintr-o carte de bucate foarte veche.
Pentru 2 persoane :: Dificulate scazuta :: Preparare 10 minute :: Coacere 15 minute Ingrediente:
2 pulpe de pui
50 ml ulei de floarea-soarelui
1 ceapa
1 pahar vin alb (nu va uitati urat, este vin de la tataia, 100% home made)
4 rosii, eu am inlocuit cu un pahar piure de rosii
1/2 pahar supa de pui
usturoi, sare, piper, patrunjel verde
2 pulpe de pui
50 ml ulei de floarea-soarelui
1 ceapa
1 pahar vin alb (nu va uitati urat, este vin de la tataia, 100% home made)
4 rosii, eu am inlocuit cu un pahar piure de rosii
1/2 pahar supa de pui
usturoi, sare, piper, patrunjel verde
Inabusim pulpele in ulei.
Cand sunt aproape gata, adaugam ceapa tocata, acoperim si lasam sa se inmoaie.
Scoatem pulpele, le pastram la cald si adaugam peste ceapa vinul…
…. piureul de rsoii si supa. Adaugam usturoi tocat marunt si sare.
Acoperim si lasam sa fiarba pana scadde sosul si se ingoasa. Adaugam si pulpele si mai fierbem putin.
Servim cu cartofi natur, presarati cu patrunjel tocat din belsug.
5 comentarii
š OK sa ai pofta š
Mersi de vizita, te mai astept oricand pe la mine :).
Arata intr-adevar bine, o sa o incerc si eu chiar in dupa masa asta, peste prima am sarit cea cu masline si usturoi, vreau sa gust putina carne …postul asta
Marcela, ma bucur ca-ti place :), sa aveti pofta.
Nemaipomenit! Mi-ai dat o idee pentru masa de pranz. Thanks. Pupici.
exact pe gustul nostru!
o duminica frumoasa,pupici