Pui sote meridional

de Isabela Spataru
Mai multe nu pot sa va spun, decat ca este de-li-cios 😛 Reteta o am dintr-o carte de bucate foarte veche.

Pentru 2 persoane :: Dificulate scazuta :: Preparare 10 minute :: Coacere 15 minute Ingrediente:
2 pulpe de pui
50 ml ulei de floarea-soarelui
1 ceapa
1 pahar vin alb (nu va uitati urat, este vin de la tataia, 100% home made)
4 rosii, eu am inlocuit cu un pahar piure de rosii
1/2 pahar supa de pui
usturoi, sare, piper, patrunjel verde

Inabusim pulpele in ulei.

Cand sunt aproape gata, adaugam ceapa tocata, acoperim si lasam sa se inmoaie.

Scoatem pulpele, le pastram la cald si adaugam peste ceapa vinul…

…. piureul de rsoii si supa. Adaugam usturoi tocat marunt si sare.

Acoperim si lasam sa fiarba pana scadde sosul si se ingoasa. Adaugam si pulpele si mai fierbem putin.

Servim cu cartofi natur, presarati cu patrunjel tocat din belsug.

Related Posts

5 comentarii

ISABELA martie 17, 2009 - 8:52 am

😀 OK sa ai pofta 😛
Mersi de vizita, te mai astept oricand pe la mine :).

Răspuns
Marble Host martie 17, 2009 - 8:12 am

Arata intr-adevar bine, o sa o incerc si eu chiar in dupa masa asta, peste prima am sarit cea cu masline si usturoi, vreau sa gust putina carne …postul asta

Răspuns
ISABELA martie 16, 2009 - 9:51 am

Marcela, ma bucur ca-ti place :), sa aveti pofta.

Răspuns
Marcela S. martie 15, 2009 - 5:29 pm

Nemaipomenit! Mi-ai dat o idee pentru masa de pranz. Thanks. Pupici.

Răspuns
mihaela martie 15, 2009 - 3:10 pm

exact pe gustul nostru!
o duminica frumoasa,pupici

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult