Pui picant cu bere

de Isabela Spataru
Pui picant cu bere
Recipe by MAYA
-1 pui gras
-ulei de masline
-mult usturoi
-suc de la o lamîie
-1 bere, 330 ml
-sare,piper,boia de ardei
-rozmarin proaspat
Se toarna intr-o tava ulei de masline, se adauga usturoiul taiat mare.

 

Se stoarce si zeama de lamaie, se adauga si puiul.
Se condimenteaza bine cu sare, piper si peperoncino.

Turnam si bere pe langa bucatile de pui, adaugam si cateva ramurele de rosmarin.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30 de minute.
Dupa se ia si se mai coace 15-20 de minute.
Se coace la temperaturi intre 200-250 gradeC.
Maya a mai facut si niste cartofi buni, dar eu m-am rezumat doar la puiul simplu cu castraveciori 😛

 

Related Posts

6 comentarii

ISABELA martie 23, 2008 - 6:34 pm

A venit primavara si de aceea s-a inveselit blogul :….p
Si tie Paste Fericit!

Răspuns
maya martie 23, 2008 - 2:21 pm

arata misto puiul,Aliza!
vad ca mergem pe aceeasi felie..
Vad ca ti s-a înverzit si blogul :PPPPPPPPPP

Paste fericite!! 🙂

Răspuns
ISABELA martie 20, 2008 - 2:07 pm

Lumina e a mea Edith si reteta lu Maya 😛 :)))
Thx, incearca-l e fff bun 🙂

Răspuns
Edith martie 20, 2008 - 12:13 pm

Ai luat si lumina de la maya! 😉 Fain!

Răspuns
ISABELA martie 20, 2008 - 7:35 am

E f bun, sigur o sa-ti placa 😛

Răspuns
Sorin martie 20, 2008 - 5:13 am

Arata bine. O sa incerc si eu reteta asta cu puiul:)

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.