634
Pui picant cu bere
Recipe by MAYA
-1 pui gras
-ulei de masline
-mult usturoi
-suc de la o lamîie
-1 bere, 330 ml
-sare,piper,boia de ardei
-rozmarin proaspat
Se toarna intr-o tava ulei de masline, se adauga usturoiul taiat mare.
Se stoarce si zeama de lamaie, se adauga si puiul.
Se condimenteaza bine cu sare, piper si peperoncino.
Dupa se ia si se mai coace 15-20 de minute.
Se coace la temperaturi intre 200-250 gradeC.
6 comentarii
A venit primavara si de aceea s-a inveselit blogul :….p
Si tie Paste Fericit!
arata misto puiul,Aliza!
vad ca mergem pe aceeasi felie..
Vad ca ti s-a înverzit si blogul :PPPPPPPPPP
Paste fericite!! 🙂
Lumina e a mea Edith si reteta lu Maya 😛 :)))
Thx, incearca-l e fff bun 🙂
Ai luat si lumina de la maya! 😉 Fain!
E f bun, sigur o sa-ti placa 😛
Arata bine. O sa incerc si eu reteta asta cu puiul:)