Pui invelit in bacon

de Isabela Spataru
O reteta extrem de simpla si foarte buna.
Ingrediente pentru 2 portii:
4 bucati lungi de piept de pui
4 felii de bacon
rosmarin
ierburi aromate
ulei de masline
sare si piper
Bucatile de pui le stergem bine de apa. Le presaram cu sare, piper, ierburile si cateva ace de rosmarin.
Intr-o tigaie incingem doua linguri de ulei de masline. Prajim bucatile de pui pe toate partile.
Il scoatem pe o farfurie si il lasam sa se raceasca putin. In acest timp am pregatit o salata rapidisima si simpla. Am rupt cava felii de salata verde, le-am sarat, am adaugat cateva picaturi de ulei de masline si am stropit cu mult otet balsamic.
Continuam cu puiul: luam fiecare bucata si rulam cate o felie de bacon pe ea.
Cam asa arata. Le punem iar in tigaie si le mai rumenim putin.
Si gata. Mancam imediat cu salata 😛

 
 

Related Posts

6 comentarii

Anonymous martie 18, 2010 - 10:12 am

de ex ce ierburi aromate? curry la ce mancaruri se poate folosi?

Răspuns
Anonymous martie 18, 2010 - 10:10 am

de exemplu ce ierburi aromate? oregano…? si curry la ce mancaruri se poate folosi?

Răspuns
ISABELA octombrie 26, 2008 - 9:59 am

You did a great pleasure as you tried this recipe.
kisses

Răspuns
ISABELA octombrie 23, 2008 - 9:45 am

Hello Minja.
Ooo you have a wonderful blog, whit great and tasty recipes 😛
Kisses from Romania, Buzau 🙂

Răspuns
Minja octombrie 22, 2008 - 3:45 pm

Looks tasty!
Maybe I can try these days 🙂
Greeting from Serbia….

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult