Pui cu parmezan

de Isabela Spataru
Iata cum puteti sa pregatiti un pranz delicios fara prea mult efort. Pui cu parmezan si legume asortate, mmm… delicios.
Pentru 2 persoane :: Rapid :: Preparare 20 minute :: Coacere 20 minute
Ingrediente:
– 1 piept de pui
– parmezan ras
– albus de ou
– sare, piper
– ulei pentru prajit
– legume: cartofi, morcovi, mazare
Preparare: pieptul de pui il spalati si il taiatii felii. Il sarati si piperati pe ambele parti. Separat bateti un albus de ou, doar foarte putin, iar in alta farfurie adaugati parmezan ras. Incingeti uleiul intr-o tigaie. Luati fiecare fasie de piept de pui si o dati prin albus si parmezan. Daca vreti extracrusta la pui mai dati odata prin albus si parmezan. Prajiti pana devin feliile de pui aurii.
Ca si garnitura am pregatit cartofi, morcovi si mazare la steamer, foarte bun.Parmesan spring chicken

Related Posts

1 cometariu

ANCA iunie 2, 2010 - 7:06 pm

ff buna reteta 🙂 si mie imi place puiul parmesan 🙂

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult