Profiterol cu inghetata de vanilie si sos de ciocolata

de Isabela Spataru
Profiteroles with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Nu am prea multe cuvinte sa va descriu acest minunat desert. Desertul nu e complicat deloc, bigne-urilor se pregatesc foarte repede, in rest, floare la ureche, inghetata cumparata, iar sosul de ciocolata se face in mai putin de 5 minute, asta daca nu vreti sa-l cumparati si pe aceasta.
Reteta de bigne-uri o gasiti aici.
Profiteroles with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce

 

Pentru 4 persone :: Rapid :: Preparare 10 minute (fara coacerea bigne-urilor) :: Fierbere 5 minute
Ingrediente:
1 compozitie bigne-uri
– 1 caserola de inghetata de vanilie, preferata voastra
Sosul de ciocolata:
– 100 g ciocolata cu lapte
– 100 g unt
– 100 g zahar, si mai putin sa nu iasa dulce
– 3 linguri lapte
Le fierbeti pe toate pana se topesc si se ingroasa. Il lasati la racit.

Profiteroles with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce

Preparare: cat se poate de simplu. Puteti sa aduceti toate ingredientele pe masa si fiecare membru al familiei/prieten sa-si “asambleze” propriul profiterol dupa bunul plac. Taiati o gogosica pe jumatate, puneti o bila mare de inghetata de vanilie, adaugati cealalta jumatate de gogosica si sos de ciocolata din belsug.Sa aveti pofta!

Profiteroles with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce

 

Related Posts

9 comentarii

Vicky mai 16, 2010 - 10:07 am

Absolut divin, arata senzational, te astept la mine pe blog cu premii noi.

Răspuns
dulcik mai 10, 2010 - 10:24 am

Buna imi place foarte mult blogul tau si il citesc in fiecare zi cu mare placere.Te-ar interesa sa faci un link exchange cu blogul meu http://www.blog-feminin.blogspot.com?
Astept un mail pe adresa dulcik_iubita_89@yahoo.com
O zi cat mai placuta

Răspuns
Amalia mai 10, 2010 - 10:15 am

Iza Izaaa mai ai profiterol ? :))

Răspuns
maria elena mai 9, 2010 - 1:57 pm

Tare frumossssssss, sa doresti sa gatesti in propria-ti bucatarie, felicitari! Saptamana viitoare ma pun pe treaba.

Răspuns
Gospodina de Criza mai 9, 2010 - 10:37 am

Mi-am dat eu seama…. Am dat imediat pe alta reteta, sa compar. Se cunoaste diferenta.
Foarte frumos!

Răspuns
ISABELA mai 8, 2010 - 4:36 pm

Noroc ca n-a fost Alin acasa, ca nici de data asta nu apuca profiterolul sa fie blituit :))

Răspuns
Just me mai 8, 2010 - 4:29 pm

o bunatate ai preparat!cred si eu ca nu apucai sa le faci poza:)

Răspuns
ISABELA mai 8, 2010 - 4:07 pm

😀 Yep de luni il am.
Mersiii frumos, inca fac fotografii cu carticica intr-o parte, mai am multe de invat 🙂
Pup si week-end cat mai placut!

Răspuns
DiAnais mai 8, 2010 - 4:00 pm

Hopa….ti-a venit aparatul? Sa-l stapanesti sanatoasa!!! :*

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult