
Sper sa va placa si voua!
Pentru 6 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 20 minute :: Coacere 40 minute
Ingrediente:
Blat:
– 125 g biscuiti simpli sau digestivi
– 60 g unt
Umplutura:
– 500 g ricotta
– 175 g zahar
– putina sare
– 6 oua
– 125 ml smantana
– 60 ml suc de lamaie proaspat stors
– extract de vanilie
– 4 linguri cu varf de amidon
– capsuni
Ingrediente:
Blat:
– 125 g biscuiti simpli sau digestivi
– 60 g unt
Umplutura:
– 500 g ricotta
– 175 g zahar
– putina sare
– 6 oua
– 125 ml smantana
– 60 ml suc de lamaie proaspat stors
– extract de vanilie
– 4 linguri cu varf de amidon
– capsuni

Intr-un castron incapator amestecati ricotta cu zaharul si un praf de sare.
Adaugati galbenusurile.
Separat amestecati smanatana cu sucul proaspat de lamaie si vanilia.
Turnati acest amestec peste ricotta si amidonul. Omogenizati bine. Bateti albusurile cu un praf de sare si adaugatile peste umplutura. Amestecati.
Turnati compozitia in forma si dati-o la cuptor pentru 40 minute.
Dupa ce s-a racit adaugati multe capsuni.
3 comentarii
Isabela, nu crezi ca iese bunuta si cu branza normala mai uscata de vaca sau cu urda ? Multumesc, Lumi
Arata tare fain!E notata si trebuie facuta!Merci,Isa!
Pupici,M.
iti lasa apa in gura.
esti ff priceputa!