O prajitura mai altfel, cu aluat dospit, zmeura si aluat crocant deasupra. Eu am ales zmeura, dar merg si afinele, murele, caisele, cam orice fruct care este acum pe piata se preteaza cu prajitura asta. Eu am copt-o seara, asa ca dimineata am avut un mic rasfat la micul-dejun.
Pentru 6 persoane :: Preparare 2 h :: Coacere 35-40 minute :: Dificultate scazuta Ingrediente: Pentru o tava cu dimensiunile de 28 x 39 cm Blat: – 250 ml lapte – 200 g zahar – 200 g unt – 4 oua – 25 g drojdie proaspata – 560 g faina Deasupra: – 500 g zmeura Frimiturile: – 75 g zahar – 75 g unt – 150 g faina – zahar pudra Preparare: intr-un bol adaugati faina si ouale. Separat, intr-o craticioara incalziti untul cu laptele si zaharul. Tot amestecul sa fie caldut. Turnati peste faina.









