Pentru 2 persoane :: Preparare 15 minute :: Coacere 10 minute :: Dificultate redusa
– ulei de masline
– sare
– usturoi
– 250 g ricotta
– frunze proaspete de busuioc
– 1 piersica alba mare
– 250 g rosii cherry
– otet balsamic, crema
Preparare: mai intai preparati crema de ricotta si busuioc. In bolul robotului adaugati ricotta, frunze de busuioc, cat mai multe, eu am pus o mana buna si mixati bine. Adaugati sare dupa gust. Transferati intr-un bol si dati la rece pana pregatiti restul.
Piersica alba o taiati cubulete, la fel si rosiile cherry. Daca sunt micute doar pe jumatate. Totul intr-un bol, adaugati ulei de masline, putina sare si busuioc taiat din belsug.
Incingeti grill-ul, taiati bagheta felii si rumeniti-le bine pe ambele parti. Asezati feliile de paine prajita pe platoul unde o sa serviti crostinii, si frecati-le cu un catel de usturoi. Stropiti si cu putin ulei de masline.
In urmatoarea ordine: crema de ricotta si busuioc, amestecul de rosii+piersica. Stropiti totul cu crema de otet balsamic.
Serviti imediat!
Sa aveti o vara minunta si nu uitati, viata e frumoasa!
[yumprint-recipe id=’3′]