1,K
Pentru 2 persoane :: Preparare 10 minute :: Doaspire 30 minute :: Coacere 20 minute Ingrediente:
Pentru aluat:
– 250 g faina
– 130 ml apa calduta
– 1/2 lingurita sare
– 1 lingurita zahar
– 3 linguri ulei de masline
– 10 g drojdie proaspata
Pentru umplutura:
– 4 felii prosciutto crudo
– 6 bilute mozzarella de bivolita
– 300 g ananas rondele scurs bine de suc
– ketchup
Pentru aluat:
– 250 g faina
– 130 ml apa calduta
– 1/2 lingurita sare
– 1 lingurita zahar
– 3 linguri ulei de masline
– 10 g drojdie proaspata
Pentru umplutura:
– 4 felii prosciutto crudo
– 6 bilute mozzarella de bivolita
– 300 g ananas rondele scurs bine de suc
– ketchup
Preparare: framantati un aluat si il lasati la dospit 30 de minute.
Intre timp pregatim ingredientele pentru pizza: eu am folosit mozzarella de bivolita, mult mai buna si mai cremoasa.
Intre timp pregatim ingredientele pentru pizza: eu am folosit mozzarella de bivolita, mult mai buna si mai cremoasa.
Pe o tava de pizza intindeti aluatul, ungeti cu cateva linguri de ketchup si asezati feliile de prosciutto crudo.
Mozzarella taiata felii.
Si ananasul taiati cubulete.
Dati pizza la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 20 de minute.
2 comentarii
Ketchup pe pizza? acum cand e plin de rosii de casa si in 5 min faci un sos? of of! ai stricat reteta mea preferata cu ketchup-ul ala:(((
Pizza asta e preferata mea 🙂
La Praid am mancat prima data si de atunci este intre primele 5 mancaruri preferate de mine 🙂