Nectarine pe grill cu miere si ghimbir

de Isabela Spataru
Grilled nectarines with honey and ginger
 
Foamea e cel mai bun bucatar! Ehee, cu o pofta teribila de dulce intr-o seara, am improvizat pe loc un desert extrem de bun, dar extrem de bun :))). Aromat, dulce-acrisor, ce mai… plus ca eu sunt lesinata dupa aroma de ghimbir.
Cantitati nu am, puneti in functie de gust, dar nu exagerati cu scortisoara si ghimbirul, oricat de mult v-ar placea.
Eu aici am preparat din doua nectarine babane, ar fi cam portia ideala pentru o persoana pofticioasa.
Pentru 1 persoana :: Preparare 5 minute :: Fierbere 10 minute :: Dificultate redusa
Ingrediente:
– 2 nectarine coapte
– miere
– scortisoara
– ghimbir
– lamaie
– un cub de unt
– iaurt natural
Grilled nectarines with honey and ginger
 
Preparare: taiati nectarinele in doua, scoteti samburii. In fiecare jumatate turnati cateo lingurita de miere de albine, ghimbit tocat fin si scortisoara.Grilled nectarines with honey and ginger

Topitul cubul de unt si adaugati jumatatile de nectarine, mai intai cu taietura in sus.

Grilled nectarines with honey and ginger

Cand incep sa se inmuaie le rasturanti invers. Miscati cratita/grill-ul. Stropiti si putina zreama de lamaie. Le lasati la foc mic, cand le atingeti cu degetul si le simtiti moi, atunci sunt gata. Cam in 5-6 minute sunt facute.

Grilled nectarines with honey and ginger

Le serviti pe pat de iaurt natural. En-joy!

Grilled nectarines with honey and ginger

[yumprint-recipe id=’2′]

Related Posts

9 comentarii

Ana M. Ciolacu decembrie 15, 2010 - 9:35 am

Ahhhh,cat de bine arata !!!! God, ce pofta mi-ai facut !!

Răspuns
Doinitza`s cakes noiembrie 6, 2010 - 6:38 pm

mama! ce bine arata imi fac cu ochiul,salivez deja :-))

Răspuns
pansy octombrie 1, 2010 - 1:28 am

drept ca foamea e un bun invatator ! pare ca a iesit ceva delicios ! si extrem de imbietor ,mai ales ca aroma.

Răspuns
kata septembrie 29, 2010 - 6:25 am

sunt foarte bune….am facut si eu , dar nu am pus ghimbir…oricum sunt excelente…felicitari pt idee!

Răspuns
naty septembrie 26, 2010 - 10:06 am

waw..arata tare bine…si ce bune cred ca sunt, iar combinati cu ghimbir e super

Răspuns
Adina septembrie 23, 2010 - 8:33 pm

blogul tau e dumnezeu

Răspuns
Soex septembrie 23, 2010 - 12:32 pm

O sa incerc in aceasta seara. Am primit cateva nectarine mari si apetisante pe care o sa le pregatesc dupa reteta asta…
Despre ghimbir ce pot sa spun e unul din condimentele mele prferate atunci cand gatesc retete inspirate din bucataria asiatica si crede-ma e super tare. Eu fac iarna ceai negru cu ghimbir si lapte condesat – super energizant, reteta o am de la o prietena 😉

Răspuns
ophelia1983 septembrie 21, 2010 - 4:30 pm

pare deliocios…desi sincera sa fiu sunt cam reticenta in ceea ce priveste ghimbirul…eu una nu l-am incercat niciodata…imi poti da o idee? cu ce se aseamana la gust?? am inteles ca are un gust putin intepator…hmmm

Răspuns
iri septembrie 21, 2010 - 6:27 am

Cred ca a iesit un gust exotic!Nu?

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult