Inghetata de nectarine

de Isabela Spataru

Recipe by MAYA

Ingrediente:

  • 1 kg de nectarine
  • 250 g zahar pudra
  • 200 ml smîntîna de frisca( 30 % grasimi)

Se adauga zaharul pudra peste nectarine, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce.
Apoi pasati in blender. Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata.
Batem bine spuma smanatana si o adaugam peste piureul de nectarine.
Se pune in doze de plastic si se da la congelator. pentru 30 de minute. Dupa jumatate de ora,scoatem înghetata afara,si o batem putin si usurel. Apoi adaugam piureul de cnectarine ramas si cu ajutorul unei furculite invartim prin doza, ca sa marmoram inghetata.

A mea a facut putine aschii de gheata, dar nu stiu de ce. Probabil ca am pus prea multe nectarine decat specifica reteta.
In orice caz, a fost super racoritoare si buna.

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.