571
Una dintre combinatiile pe care le stiu.
Va astept si pe voi cu altele mai interesante, mie mi-a placut aceasta la nebunie, o mancare foarte usoara acum pentru vara.
Incepem cu prepararea maionezei.
Daca vreti puteti pune din cea cumparata, dar mie nu-mi place .
Pentru maioneza avem nevoie de:
- un galbenus crud
- un galbenus fiert
- zeama de lamaie
- mustar, eu am pus un sos de curry
- sare
- ulei
Si frecam frecam pana iese maioneza
Acrim si saram dupa gust
Pentru restul salatei de orez avem nevoie de:
- amestec pentru insalata di riso
- 3 crenvusti
- cascaval taiat cubulete, eu am avut niste branza rasa
- orez special pentru salata, o cescuta
- sare
Orez am avut circa 200 de grame
Intr-o craticioara punem apa, sare si putin ulei de masline.
Cand incepe sa fiarba apa adaugam orezul. Lasam sa fiarba.
Dupa, scurgem bine orezul de apa si il rasturnam pe un prosop de bucatarie.
Impaturim prosopul, asa in felul acesta tot surplusul de apa este absorbit si orezul ramane bob cu bob. Eu cred ca am lasat asa vreo 5 minute.
2 comentarii
Da cred ca merge, de ce nu
condiriso asta …..se poate inlocui cu diverse legume in otet? ex : ardei,ceapa din aia mica,dovlecei,codite de telina,etc etc