Inghetata de banane

de Isabela Spataru

Recipe by MAYA

  • 325 g pulpa ( 3 banane fara coaja )
  • 100 ml lapte ( 3,5 % )
  • 50 ml smîntîna de frisca ( 30% )
  • 60 g zahar
  • 1 lingurita zeama de lamîie

Amestecam laptele si smîntîna cu zaharul,pîna se topesc cristalele.
Taiem bananele felii si le punem peste amestecul de lapte.
Facem puire,apoi adugam zeama de lamîie.(zeama de lamîie,pastreaza culoarea proaspata si scoate în evidenta aroma bananelor).
(Folositi banane coapte bine,dar nu extrem de coapte!-se simte gustul vechi de banana)
Se da la congelator.
Extraordinar de buna si fina.
Multumim Maya!

Related Posts

2 comentarii

Anonymous iunie 20, 2012 - 11:52 am

Multumim pentru reteta!Super usor de facut! E in congelator… dar sunt sigura ca va iesi buna!:))

Răspuns
Anonymous aprilie 10, 2010 - 2:27 pm

Multumesc pt aceasta reteta minunata.Am mancat toata vara trecuta, acum abia astept sa fac iar.Felicitari pt blogul tau! Mereu consult cate o reteta. Mult noroc in ceea ce faci. Esti f talentata ca doar esti buzoianca de-a mea.

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult