Recipe by MAYA
- 325 g pulpa ( 3 banane fara coaja )
- 100 ml lapte ( 3,5 % )
- 50 ml smîntîna de frisca ( 30% )
- 60 g zahar
- 1 lingurita zeama de lamîie
Amestecam laptele si smîntîna cu zaharul,pîna se topesc cristalele.
Taiem bananele felii si le punem peste amestecul de lapte.
Facem puire,apoi adugam zeama de lamîie.(zeama de lamîie,pastreaza culoarea proaspata si scoate în evidenta aroma bananelor).
(Folositi banane coapte bine,dar nu extrem de coapte!-se simte gustul vechi de banana)
Se da la congelator.
Extraordinar de buna si fina.
Multumim Maya!
2 comentarii
Multumim pentru reteta!Super usor de facut! E in congelator… dar sunt sigura ca va iesi buna!:))
Multumesc pt aceasta reteta minunata.Am mancat toata vara trecuta, acum abia astept sa fac iar.Felicitari pt blogul tau! Mereu consult cate o reteta. Mult noroc in ceea ce faci. Esti f talentata ca doar esti buzoianca de-a mea.