
Daca nu aveti masina de inghetata, va sfatuiesc, ca dupa ce puneti amestecul de inghetata on caserola, din juma’ in juma’ de ora sa o scoateti de la congelator sa o amestecati usor. Stiu, mlta munca, dar va iesi foarte cremoasa. Eu am trecut peste etapa asta, masina de inghetata si-a facut treaba perfect.
Pentru 4 persoane :: Preparare 10 minute :: Inghetare la masina 30 minute
Ingrediente:
– 250 g mascarpone
– 80 ml frisca lichida
– 500 ml lapte
– 200 g zahar
– vanilie
Ingrediente:
– 250 g mascarpone
– 80 ml frisca lichida
– 500 ml lapte
– 200 g zahar
– vanilie

Pana devine cremos.
Turnati laptele. Omogenizati bine. Rezulta 1 l de amesteac. Dati drumul la masina de ingheta si turnati amestecul. In circa 30 de minute ibghetata este gata!
Serviti-o cu multa pofta!
5 comentarii
Am incercat si eu inghetata asta si nu mi-a iesit, mascarponele si smantana de frisca s-au separat si au ramas deasupra.
Tot dau vina ca fie smantana/fie frisca nu erau bune, desi m-am uitat pe termenul de garantie si erau ok.
retetele tale suna atat de delicios. Multa inspiratie in continuare
de unde pot cumpara si eu masina de inghetata ????
la mine pe blog 2 premii pt tine!
Pur si simplu salivez…..