Gnocchi cu piept de pui si sos de rosii

de Isabela Spataru

Ceva bun, rapid si foarte satiosIngrediente pentru o portie mare sau doua micute:
250 g ghocchi de cartofi
250 g pipet de pui taiat cubulete
300 ml suc de rosii
ulei de masline
un catel de usturoi
sare, piper, busuioc, cascaval ras

Preparare:
Cubuletele de pipet de pui le prajim in putin ulei de masline. Intr-alta cratita in putin ulei de masline rumenim catelul de usturoi, il luam si adaugam sucul de rosii. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pana scade bine si se ingroasa sosul. Potrivim de sare si piper. Adaugam si putin busuioc uscat. Aruncam si cubuletele de pui peste sos si mai lasam cateva minute pe foc. Fierbem gnocchi in apa cu sare pana se ridica deasupra, ii scurgem bine si ii adaugam peste amestecul de mai sus. Un minutel mai tinem pe foc si rasturnam imediat pe un platou ras. Radem cascaval peste si servim imediat.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult