2,3K
Ceva bun, rapid si foarte satiosIngrediente pentru o portie mare sau doua micute:
250 g ghocchi de cartofi
250 g pipet de pui taiat cubulete
300 ml suc de rosii
ulei de masline
un catel de usturoi
sare, piper, busuioc, cascaval ras
Preparare:
Cubuletele de pipet de pui le prajim in putin ulei de masline. Intr-alta cratita in putin ulei de masline rumenim catelul de usturoi, il luam si adaugam sucul de rosii. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pana scade bine si se ingroasa sosul. Potrivim de sare si piper. Adaugam si putin busuioc uscat. Aruncam si cubuletele de pui peste sos si mai lasam cateva minute pe foc. Fierbem gnocchi in apa cu sare pana se ridica deasupra, ii scurgem bine si ii adaugam peste amestecul de mai sus. Un minutel mai tinem pe foc si rasturnam imediat pe un platou ras. Radem cascaval peste si servim imediat.
Ceva bun, rapid si foarte satiosIngrediente pentru o portie mare sau doua micute:
250 g ghocchi de cartofi
250 g pipet de pui taiat cubulete
300 ml suc de rosii
ulei de masline
un catel de usturoi
sare, piper, busuioc, cascaval ras
Preparare:
Cubuletele de pipet de pui le prajim in putin ulei de masline. Intr-alta cratita in putin ulei de masline rumenim catelul de usturoi, il luam si adaugam sucul de rosii. Acoperim si lasam sa fiarba la foc mic pana scade bine si se ingroasa sosul. Potrivim de sare si piper. Adaugam si putin busuioc uscat. Aruncam si cubuletele de pui peste sos si mai lasam cateva minute pe foc. Fierbem gnocchi in apa cu sare pana se ridica deasupra, ii scurgem bine si ii adaugam peste amestecul de mai sus. Un minutel mai tinem pe foc si rasturnam imediat pe un platou ras. Radem cascaval peste si servim imediat.