757
Inca o reteta de fondue, de data asta cu ciocolata alba. Un desert dupa care te lingi pe degete si dai castronasul mai departe, sa mai fie umplut inca odata cu sos alb de ciocolata :).
Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul.
Am tavalit prin acest minunat sos alb, pandoro si fructe (banane, mandarine, kiwi). Batalia cea mare s-a dat pe pandoro, care a fost pur si simplu divin cu sosul.
Pentru 4 persoane :: Rapid :: Preparare 10 minute :: Fierbere 5 minute
Ingrediente:
– 200 g ciocolata alba, de calitate
– 50 g unt nesarat
– 142 ml frisca lichida neindulcita
– 1 lingurita extract de vanilie
– fructe, banane, kiwi, mandarie
– pandoro
Ingrediente:
– 200 g ciocolata alba, de calitate
– 50 g unt nesarat
– 142 ml frisca lichida neindulcita
– 1 lingurita extract de vanilie
– fructe, banane, kiwi, mandarie
– pandoro
Preparare: pe bain-marie opiti ciocolata, adaugati frisca, untul si vanilia. Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic timp de aroximativ 5 minute, pana se face un sos gros.
Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun.
Dupa acest timp turnati sosul in vasul de fondue si have fun.
5 comentarii
Hm….ce bunatati! Abia astept sa le incerc! Felicitari pentru acest blog minnunat!
Oai ce pofta mi-ai facut, data viitoare cand mai faci ma invit singura :)).
love your blog. wow! i don’t know how to cook and you’re a big help.
wishing for an English translation please.
I am Denise Katipunera
Cioc, cioc
Aici e telefonul fara fir:)
Un premiu te astepta sa-l ridici la mine pe blog.
Succese maxime in tot ce faci.
Mmm…trebuie sa fie bun,bun!
Felicitari pentru fotografii, foarte frumoase,esti o artista.