Biscotti cu sofran
Ingrediente:
– 360 g faina
– 2 lingurite praf de copt
– 1/2 lingurita sare
– 200 g zahar
– 60 g unt moale
– 1 lingura coaja de portocala pudra
– 1 lingurita sofran
– 2 oua
– 60 ml lapte
– 100 g ciocolata amaruie
_________________________________________________________________________________________________
Bilute cu ovaz si cacao
Ingrediente:
– 120 g ovaz
– 100 g unt la temperatura camerei
– 60 g zahar brun
– 3 linguri cacao
– 3 linguri cafea tare, espresso
– vanilie, eu am ras putina tonka
________________________________________________________________________________________________
Si inchei cu un Vin dulce pentru Craciun. Ca tot se apropie Sarbatorile de Iarna, am zis sa fac si un vin fiert. Iarna eu il beau in special cand ajung la tara, la gura sobei. Reteta inspirata dupa acesta.
Ingrediente:
– 750 ml vin rosu
– cateva boabe de cardamon
– 1 bat de scortisoara
– 1 bucatica mica de ghimbir
– 100 g zahar
– coaja de portocala
5 comentarii
Biscuitii aceia trebuie sa fie tare buni!
Noroc si bafta!!!
Foarte frumos Isa…bafta!
Minunat arata toate!! Felicitari! Eu m-as servi cu mare pofta din tot ce-ai pregatit tu 😉
Cred si eu ca bombonicile dau dependenta, arata superb 🙂 Totul arata intr-un mare fel oricum.. nici nu stiu la care m-as opri. Felicitari, Isa si multa bafta la concurs! 🙂