1,4K
Chiar daca n-am mai postat de ceva timp pe blog, eu am gatit in continuare pentru familie si cei dragi. Si ca sa nu ma uitati am venit astazi cu o reteta buna de cotlet in sos de smantana si aroma de piper verde. Un deliciu as spune! Nu prea ma omor dupa carnea de porc, dar acest fel de mancare a foat foarte bun!
Pentru 4 persoane :: Preparare 10 minute :: Coacere 40 minute :: Dificultate scazuta
Ingrediente:
– 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os
– 1 lingura ulei de masline
– sare, piper
– vin alb
– 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna
– 1 lingurita piper verde
Ingrediente:
– 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os
– 1 lingura ulei de masline
– sare, piper
– vin alb
– 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna
– 1 lingurita piper verde
Preparare: condimentam cotletele de porc cu sare si piper. Ale mele au fost cu os, asa aveam. Voi puteti folosi fara os. Incingem o tigaie, turnam foarte putin ulei de masline si rumenim bine cotletele pe amble parti. Dupa ce s-au facut le stingem cu putin vin alb. Lasam sa se evapore vinul. Adaugam smanatana pentru gatit si piperul verde. Mai lasam foarte putin pe foc.
Servim ca si garnitura cartofi wedges.
Sa aveti pofta!
7 comentarii
Ador sosul de piper verde.Eu folosesc piper verde din borcan(apa cu sare)
Pupici!
Arata minunat si trebuie sa fie foarte parfumate! Ador piperul verde 🙂
Ce gustos arata!
foarte bine arata
te invit la mine la o ciorbica
izuca, imi place reteta asta, eu nu ma omor dupa porc da barbatu…da:D tb sa incerc! te pup!
hm ! vreau si eu ! arata bine …adela
arata bine…ma intereseaza cum ai facut cartofii asa faini?