Cotlet de porc in sos de piper verde

de Isabela Spataru
Pork loin in green pepper sauceChiar daca n-am mai postat de ceva timp pe blog, eu am gatit in continuare pentru familie si cei dragi. Si ca sa nu ma uitati am venit astazi cu o reteta buna de cotlet in sos de smantana si aroma de piper verde. Un deliciu as spune! Nu prea ma omor dupa carnea de porc, dar acest fel de mancare a foat foarte bun!

Pentru 4 persoane :: Preparare 10 minute :: Coacere 40 minute :: Dificultate scazuta
Ingrediente:
– 4 bucati cotlete de porc, ale mele au fost cu os
– 1 lingura ulei de masline
– sare, piper
– vin alb
– 200 ml smantana pentru gatit, La Dorna
– 1 lingurita piper verde
Green pepperPreparare: condimentam cotletele de porc cu sare si piper. Ale mele au fost cu os, asa aveam. Voi puteti folosi fara os. Incingem o tigaie, turnam foarte putin ulei de masline si rumenim bine cotletele pe amble parti. Dupa ce s-au facut le stingem cu putin vin alb. Lasam sa se evapore vinul. Adaugam smanatana pentru gatit si piperul verde. Mai lasam foarte putin pe foc.

Servim ca si garnitura cartofi wedges.

Pork loin in green pepper sauce

Sa aveti pofta!

Related Posts

7 comentarii

maya martie 23, 2011 - 10:26 pm

Ador sosul de piper verde.Eu folosesc piper verde din borcan(apa cu sare)
Pupici!

Răspuns
Poppy martie 23, 2011 - 12:58 pm

Arata minunat si trebuie sa fie foarte parfumate! Ador piperul verde 🙂

Răspuns
Iulia martie 23, 2011 - 9:57 am

Ce gustos arata!

Răspuns
diana g martie 22, 2011 - 9:50 pm

foarte bine arata
te invit la mine la o ciorbica

Răspuns
diamond martie 22, 2011 - 7:21 pm

izuca, imi place reteta asta, eu nu ma omor dupa porc da barbatu…da:D tb sa incerc! te pup!

Răspuns
Adela Zilahi martie 22, 2011 - 7:17 pm

hm ! vreau si eu ! arata bine …adela

Răspuns
mihaela martie 22, 2011 - 4:35 pm

arata bine…ma intereseaza cum ai facut cartofii asa faini?

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.