724
Ingrediente:
piept de pui
capere
una bucata unt
parmezan ras
o lamaie
patrunjel
2-3 linguri faina
sare, piper, boia iute
ulei de masline
vin alb
Pipetul de pui se taie felii, dar nu prea subtiri.
Se presara cu sare, nu prea multa ca si parmezanul e sarat.
Se amesteca faina cu parmezanul, piper si boia.
Se da bucatile de pui prin amestec.
Se topeste untul cu 3 linguri de ulei de masline.
Se prajeste puiul cate 3 minute pe fiecare parte.
Cand e gata scoateti bucatile de pui pe un platou si pastrati-le la cald.
La sfarsit adaugati jumatate pahar de vin alb, caperele scurse bine, zeama de lamaie si o bucata de unt. Fierbeti la foc mic 4-5 minute.
Turnati peste bucatile de pui, presarati patrunjel!
Si acum eu, prima data cand am facut mi-a iesit sosul gros, poate din cauza ca am pus supa de pui in loc de vin. Dar ne-a placut foarte mult si asa.
Eu am servit cu paste fierte si Alin ca atare.
A doua oara mi-a iesit ca la carte.
4 comentarii
Ok Thx
Me too, your link is in my list 🙂
Thanks, I have added your link…
Please add my link…
Thanks again… 🙂
Of course i want a exchenge link 🙂
Hi, your blog is nice…I like your blog…
Wanna exchange link? My blog is about soup recipe, please leave me a msg if you want exchange link with me. Thank you.