Chicken Piccata

de Isabela Spataru
Ingrediente:
piept de pui
capere
una bucata unt
parmezan ras
o lamaie
patrunjel
2-3 linguri faina
sare, piper, boia iute
ulei de masline
vin alb
Pipetul de pui se taie felii, dar nu prea subtiri.
Se presara cu sare, nu prea multa ca si parmezanul e sarat.
Se amesteca faina cu parmezanul, piper si boia.
Se da bucatile de pui prin amestec.
Se topeste untul cu 3 linguri de ulei de masline.
Se prajeste puiul cate 3 minute pe fiecare parte.
Cand e gata scoateti bucatile de pui pe un platou si pastrati-le la cald.
La sfarsit adaugati jumatate pahar de vin alb, caperele scurse bine, zeama de lamaie si o bucata de unt. Fierbeti la foc mic 4-5 minute.
Turnati peste bucatile de pui, presarati patrunjel!

Si acum eu, prima data cand am facut mi-a iesit sosul gros, poate din cauza ca am pus supa de pui in loc de vin. Dar ne-a placut foarte mult si asa.

piccata

Eu am servit cu paste fierte si Alin ca atare.

Piccata

A doua oara mi-a iesit ca la carte.

Piccata

Picccata

Related Posts

4 comentarii

ISABELA iunie 6, 2008 - 7:22 pm

Ok Thx

Me too, your link is in my list 🙂

Răspuns
SoupRecipe iunie 6, 2008 - 6:30 pm

Thanks, I have added your link…
Please add my link…
Thanks again… 🙂

Răspuns
ISABELA iunie 6, 2008 - 1:50 pm

Of course i want a exchenge link 🙂

Răspuns
SoupRecipe iunie 6, 2008 - 1:07 pm

Hi, your blog is nice…I like your blog…
Wanna exchange link? My blog is about soup recipe, please leave me a msg if you want exchange link with me. Thank you.

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult