Trebuie sa ghicesc noile retete Lay’s

de Isabela Spataru
IMG_5260
 
Acum putin timp, am primit trei pungi de chipsuri Lay’s, dar surpriza, retetele nu sunt dezvaluite pe pungi.
Impreuna cu chipsurile, am mai primit si o invitatie din partea lui Puya pentru aceasta sambata, unde vom avea de gatit si fotografiat la ferma domunului Peter din Covasna.

Treaba e urmatoarea: Cabral si Puya au primit noile pungi de chipsuri Lay’s si cum ei nu si-au dat seama de noile retete, ne-au rugat si pe noi sa-i ajutam sa ghiceasca noile retete de chipsuri.

O sa fim doua echipe, in frunte cu capitanii Puya si Cabral.

 
Echipa Puya:
Cristi Borod – www.bucatarmaniac.ro
Alina si Razvan – www.tvdece.ro
Andrei Cismaru – www.andreicismaru.ro
Si subsemnata 🙂
 
Echipa Cabral:
Andreea Ibacka – www.andreeapatrascu.ro
Madalin de la www.wine&knives.ro
Andrei Crivat – www.andreicrivat.ro
Andi Carlan – www.sabucatarim.ro
Andreea Stan – www.provinciala.ro
 
 
IMG_5242
 
 
O sa mergem cu totii in weekendul acesta la ferma M&P Agro de la Covasna, una dintre fermele partenere Lay’s. Acolo vom recolta cartofii aceia buni din care se fac chipsurile Lay’s si ne vom apuca de gatit in speranta ca vom indentifica retetele secrete. Eu am savurat din cele trei pungi si deja simturile mele au indentificat cel putin o reteta.

Aici am mare nevoie de ajutorul vostru, ca impreuna sa ghicim noile retete de chipsuri. Nu ezitati sa-mi scieti aici, la sectiunea de comentarii. Promit ca ma revansez fata de voi !

Stati cu ochii si pe facebook, o sa postez in timp real ce o sa facem noi la sesiunea de cooking. O sa vedeti tot, cum recoltam noi cartofii de pe parcela si cum ii transformam in retete delicioase.
Contez pe ajutorul vostru, pentru ca neaparat, trebuie sa fim mai buni ca echipa lui Cabral si sa pregatim cele mai bune retete.

IMG_5233

 IMG_5237

IMG_5247

 

IMG_5252

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult