868
Blat:
3 oua
100 g zahar
75 g faina
75 g amidon
2 lingurite praf de copt
1 pliculet vanilie
Se separa ouale. Se bat albusuriel spuma u zaharul si vanilia. Se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca.
Se adauga peste oua si se amesteca bine.
400 ml frisca
100 ml miere de albine
sucul de la o portocala
1 pachet branza philadelphia
2 pliculete de zahar vanilat
1 plic gelatina
Fiola de rom nu o luati in considerare e pentru portocale
Amestecam sucul de la portocala cu mierea.
Gelatina o inmuiem pe bain marie si o adaugam si pe ea.
Crema arata cam asa. O dam la rece.
Portocalele le decojim si le taiem feliute subtiri.
Am captusit un castron de 2L cu folie alimentara si am pus pe toata suprafata castronului feliutele de portocala pe care le-am stropit cu fiola de rom.
Se stropeste si blatul cu suc proaspat de portocale.
Se da la rece cateva ore si pe urma se „sacrifica”
A fost foarte incantata
O sa-l mai incerc si cu alte fructe
***********************************************************************
Si facut de Florii de ziua lu tata š
Si facut de Florii de ziua lu tata š
8 comentarii
Criss tortul e foarte bun si sigur o sa-ti iasa.
Te pup
Aoleuuu…ce bunatati. Stii Isabela, asa am descoperit ieri acest site, cautand retete de tort.Cred ca am sa incerc aceasta reteta saptamana aceasta.Trebuie sa fac doua torturi…si o reteta vad ca am gasit-o. Te pupic si mersi ca ai dat atat de detaliat reteta; o poate nimeri chiar si un incepator.
Cris.
Clover cred ca ar iesi bine si cu capsuni, de ce nu š
Poate am sa-l incerc eu cu capsuni si-ti spun š
Excelent cu porto, dar ma intrebam daca ar iesi bine cu capsunele. ce zici?
Clover ma bucur ca ti a reusit si placut š
Delicios tortul…. l-am incercat azi. nu este nici greu de preparat. Mersi de reteta.
La cat mai multe!
Laura ce ma bucur ca ai trecut si pe la mine š
Ma bucur ca-ti place blogul si tie multa bafta cu blogul
Pupicei
Hallo Isabela!
Super Blog!
O gramada de retete,care mai de care si toate imi fac cu ochiul.
Bravo tie si pe viitor mult spor!!!
Laura S.