Printr-un parteneriat cu Jarden Corporation, numarul 1 in electrocasnice, Skin Media a lansat pe piata din Romania, 8 branduri de electrocasnice inovatoare in materie de gatit.
Gama de produse lansate acopera in intregime nevoile si asteptarile unui segment de piata aflat in continua crestere, format din utilizatori cu educatie superioara care se documenteaza constant asupra celor mai noi tendinte in alimentatie si stil de viata sanatos.
Cele 8 branduri lansate de Skin Media sub conceptul „Gateste sanatos.Acasa”, includ game de produse inovatoare, adaptate oricarui moment al zilei: de la micul dejun, cu storcatoare prin presare la rece, la aparate de gatit electrice slow cooking si vid si gama TO GO, blendere si coffee makere.
Printre brandurile lansate se numară Crock Pot, un aparat de gătit electric, slow cooker, lider pe piață din SUA, Food Saver, un aparat pentru vidat alimente și ingrediente, numărul 1 în vânzările din Italia, Oster, un blender performant lider pe piețele din SUA, Canada și Spania și Breville, gamă care oferă o soluție completă pentru un mic dejun rapid și sănătos. Aceste 4 branduri aparțin companiei JARDEN CORPORATION, cel mai mare producător de electrocasnice din lume.
Gama nou lansată include și brandul SousVide Supreme, cu aparate care oferă consumatorilor români posibilitatea de a găti în vid, o tehnică inovatoare, accesibilă până acum exclusiv în restaurante.
Brandul Marcato, lider de piață în Italia, aduce pe piață aparate și accesorii de preparat paste în casă, cu o tradiție de 80 de ani în domeniu.
Storcătorul Kuvings folosește tehnologia de stoarcere prin presare la rece, la doar 60 rpm (rotații pe minut), pentru a menține toate vitaminele și nutrienții fructelor și legumelor.
Vita Juicer, un storcător multifuncțional 4 în 1 se remarcă prin calitate, design și funcționalitate, fiind premiat în Elveția și Germania.
Produsele vor fi disponibile în marile rețele de magazine, începând din luna decembrie și au o garanție de 5 ani.
Dar la evenimentul de lansare nu doar am vorbit si am savurat din minunatele preparate facute de Adi Hadean, am si gatit. Bancurile de lucru erau pregatite cu masini de facut paste si cu cateva ingrediente de baza, pentru o reteta simpla, dar gustoasa. Au fost doua echipe, una rosie si una albastra. Ne-am impartit la bancurile de lucru cum am vrut si cu chef de treaba am pregatit paste from scratch.
Da, treaba complicata ar zice unii, dar n-a fost asa, mai ales cand iti faci curaj cu un pahar de vin rosu. Eu am pregatit totul impreuna cu Cristina, care apropo, acolo ne-am intalnit pentru prima data si instant ne-am imprietenit. O fata foarte frumoasa si talentata, puteti citi mai multe despre ea pe blogul personal.
Va spuneam ca am avut putine ingrediente pe masa de lucru, somn afumat, mozzarella, rosii cherry, oua, faina, ulei de masline si smantana de gatit. Cand am vazut ingredientele, instant mi-a venit in minte reteta aceasta de paste. Pe care chiar am si facut-o impreuna cu Cristina si care spre norocul nostru, a fost delicioasa si drept urmare, am luat primul loc. Muahahaha, aspectul nu a fost chiar wow, dar pana la urma, gustul conteaza.
Salut si restul fetelor cu care am fost la eveniment, o adevarata placere sa va cunosc.
Si nu uitati, gatiti si voi sanatos acasa, alaturi de familie, prieteni, sentimentul sa-i vezi pe toti multumiti este minunat!