Salata de orz si creveti

de Isabela Spataru
IMG_1551
Va propun o varianta sanatoasa si satioasa de salata de orz si creveti. Si cum miroase deja a primavara afara, zis sa dati iama si prin piete, ceapa verde, usturoiul si alte minunatii deja sunt pe tarabe. Daca nu va plac crevetii, ii puteti inlocui cu piept de pui.
IMG_1571

Pentru 4 persoane :: Preparare 30 minute :: Fierbere 20 minute :: Dificultate redusa

Ingrediente:
– 300 g orz perlat
– 200 g creveti proaspeti, decorticati
– 1 fir de ceapa verde
– 1 fir de usturoi verde
– cateva rosii
– ulei de masline
– sare, piper
IMG_1507
Preparare: intr-o cantitate suficienta de apa fierbeti orzul. Dupa, il scurgeti bine de apa.
Crevetii decorticati, ii trageti doar foarte putin la tigaie, in putin ulei de masline. Adaugati si orzul si mai lasati foarte putin pe foc.
Raturnati totul intr-un bol, adaugati rosiile taiate si verdeata. Potriviti de sare si piper.
IMG_1597
O serviti cat este inca calduta!
IMG_1643
O saptamana reusita sa aveti!
IMG_1656

Related Posts

1 cometariu

Irina (Bucataria Irinei) martie 19, 2013 - 7:12 am

O salata delicioasa. Imi place ca ai folosit orz.

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.