797
Va propun o varianta sanatoasa si satioasa de salata de orz si creveti. Si cum miroase deja a primavara afara, zis sa dati iama si prin piete, ceapa verde, usturoiul si alte minunatii deja sunt pe tarabe. Daca nu va plac crevetii, ii puteti inlocui cu piept de pui.
Pentru 4 persoane :: Preparare 30 minute :: Fierbere 20 minute :: Dificultate redusa
Ingrediente:
– 300 g orz perlat
– 200 g creveti proaspeti, decorticati
– 1 fir de ceapa verde
– 1 fir de usturoi verde
– cateva rosii
– ulei de masline
– sare, piper
Preparare: intr-o cantitate suficienta de apa fierbeti orzul. Dupa, il scurgeti bine de apa.
Crevetii decorticati, ii trageti doar foarte putin la tigaie, in putin ulei de masline. Adaugati si orzul si mai lasati foarte putin pe foc.
Raturnati totul intr-un bol, adaugati rosiile taiate si verdeata. Potriviti de sare si piper.
O serviti cat este inca calduta!
O saptamana reusita sa aveti!
1 cometariu
O salata delicioasa. Imi place ca ai folosit orz.