Stiu ca pare greu de crezut, dar reteta aceasta o aveam intr-un folder de mai bine de un an si jumatate. Doh! Uneori cand uit de o retete, uit si nu imi mai aduc aminte de ea. Chiar daca e buna si de fiecare data cand o pregatesc ma blochez si imi reamintes ca inca nu e reteta publicata. I-am trimis-o mamei, care mama la fel, a pregatit-o de Paste, de Craciun si mereu mi-a spus cat e de buna!
Bine Isa, mobilizeaza-te si nu mai uita de retete! Recunosc ca lenevesc la greu, uneori diminetile mele sunt lungi cat o zi de post si cu greu ma pot apuca de treaba! Dar si cand ma apuc de treaba, nimeni nu ma mai opreste! 😀
Cred ca am dat de reteta asta pe net, din intamplare, cand aveam acasa o conserva de ton si nu stiam cum sa o mai pregatesc. Uneori poate fi destul de gretos tonul la conserva, chiar si ala in suc propriu sa fie mancat asa ca atare! Dar in combinatia asta de mai jos o sa va lingeti pe degete! Practic e o salata acrisoara, satioasa, numai buna pentru niste musafiri nepoftiti sau pentru mesele alea cu tot familionul acasa, cand vine matusa, soara matusii si probail si vreo doua vecine.
E salata pe care o puteti face de Sarbatori sau fara vreo ocazie speciala. Stiti voi mai bine!
Pentru 2 personae :: Preparare 20 minute :: Fierbere 10 :: Dificultate scazuta
Ingrediente: – 1 conserva ton bucati in suc propriu – 1 ceapa mica rosie – 2 bete telina apio – 3 castraveti murati in otet – 2-3 linguri maioneza, facuta in casa – 1 lingurita mustar dijon – sare – piper

