Salata cu legume calde si Halloumi

de Isabela Spataru

IMG_5556

O reteta care ma duce cu gândul la vacanta, la sore, la Grecia. Prea multe nu o sa va zic despre aceasta salata, va las pe voi sa o descoperiti cat este de savuroasa!

Pentru 2 persoane :: Preparare 10 minute :: Frigere 10 minute :: Dificultate scazuta
Ingrediente:
– jumatate ceapa rosie
– 1 lingura otet balsamic
– 2 linguri ulei de masline
– 1 dovlecel mare, taiat rondele
– 400 g rosii cherry, taiate pe jumatate
– 250 g branza halloumi, taiata felii
– 400 g naut din conserva, bine spalat
– chilli
– cateva frunze de patrunjel

IMG_5528

Mod de preparare: intr-un bol adaugati ceapa roise taiata fin, otetul si uleiul; le amestecati uosr si le lasati deoparte.
Incalziti grill-ul. Frigeti feliilele de dovlecel si rosiile jumatati pe ambele parti.
Feliile de branza halloumi le umgeti cu putin ulei de masline si presarati, dupa preferinta, fulgi de chilli. Le frigeti pe amble parti, pana devin aurii si crocante.
Amestecati usor boabele de naut cu frunzele de patrunjel, rosiile si dovleceii calzi si amestecul de ceapa, otet si ulei.
Deasupra asezati feliile de halloumi. Serviti imediat!

IMG_5558

 

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.