Food revolution day

de Isabela Spataru

Food Revolution Day!

LoveWildLiveFree_FoodRevolutionDay

Jamie Oliver este un erou pentru mine  – ii admir munca pe care a depus-o in cantinele scolare pentru a raspandi gradul de constientizare in ceea ce priveste educatia alimentara si pentru a combate obezitatea din copilarie.

A lansat o revolutie alimentara, aducand hrana mai sanatoasa comunitatilor, scolilor si locuintelor din America si din tara sa natala U.K.

In fiecare an, Jamie Oliver gazduieste Food Revolution Day, o zi plina de actiuni la nivel global, in care oamnenii constientizeaza de unde vine mancarea lor si invata tehnici esentiale de gatit. Este o sansa ca oamenii sa se uneasca in case, scoli, locuri de munca si comunitati pentru a gati si a impartasi abilitati in bucatarie, cunostinte si resurse alimentare.

jamie1

Anul acesta, pentru prima data, peste 10 ambasadori din 5 orase si-au unit fortele pentru a organiza cea mai mare editie Food Revolution de pana acum, din Romania.

Prin acest eveniment, Jamie Oliver si ambasadorii isi propun sa-i faca pe copii sa fie incantati de gatit; copii sunt invitati in bucatarie si in gradina, sa invete de unde provin alimentele si cum dragostea de mancare este un pas important catre o alimentatie sanatoasa.

Anul acesta am placerea si onorea, de a fi voluntar si de a gati alaturi de alti food bloggeri si ambasadori Food Revolution, pentru peste 300 de copii si parinti.

Evenimentul se va desfasura la Conacul Golescu Grant, sambata 20 Mai, incepand cu 10:30 dimineata. Vom pregati retete delicioase si sanatoase concepute de Jamie Oliver.
Alaturi de mine o sa fie Andreea Juganaru, Critina Toth, Mary Balaban, Mihaela Negrescu si Mihaela Sava.

Daca o sa ma urmariti pe paginile de social media, o sa transmit in timp real de la eveniment.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul Food Revolution Day.

[line]

Reteta lui Jamie Oliver de Ketchup de casa.

IMG_6548

[yumprint-recipe id=’15’]

 
 
 

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult