Util in bucatarie – Setul de 5 caserole OXO

de Isabela Spataru

Util in bucatarie  – Setul de 5 caserole OXO

Cand ai o bucatarie micuta, fiecare centimetru din bucatarie trebuie exploatat la maxim, pentru a tine dezordinea si haosul la distanta!

Organizarea este cuvantul cheie al anului 2022. Mi-am propus ca anul acesta toate alimentele in bucataria mea sa fie foarte bine organizate. De vreo 3 luni ne-am mutat intr-o alta casa si alt oras, drept urmare, la inceput, bucataria a fost putin cu susul in jos! O perioada am aranjat frumos toate ingredientele in dulapuri pana intr-o zi cand am deschis dulapul si era un haos de nedrescris!

In ajutorul meu a venit KitckenShop, cel mai cel magazin, cu absolut tot ce-ti doresti pentru bucatarie. Un pasionat de gatit gaseste acolo absolut tot ce-si doreste.

Asa am gasit si eu caserolele de plastic cu capac POP, de la OXO. Sunt mega geniale, usor de stivuit, se inchid etans si super eficiente! Cum eu stau prost cu spatiul, pe blatul de la bucatarie, le-am gasit usor un loc!

Sunt fara BPA, no worries, usor de spalat, chiar si la masina de splat vase. Alimentele care isi pierd aroma, cum e cafeaua macinata sau diferite ceaiuri vrac, stau excelent in ele!

Un mic tips, daca puneti in ele diferite paste, pe fundul borcanului strecurati un mic biletel de hartie pe care scrieti timpul de fierbere. Eu mereu uit, asa ca bucata de hartie este foarte utila!

*Pentru toti membrii KitchenShop, aveti o reducere de 35%. Oferta este valabila in perioada 1-31 Ianuare 2022 (in limitstocului disponibil).
Pret intreg 290 Lei. Pret special 188 Lei*.

Spor la cumparaturi si organizat bucataria!

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult