Mi-am pictat ceasca de cafea impreuna cu Davidoff cafe

de Isabela Spataru

Mi-am pictat ceasca de cafea impreuna cu Davidoff cafe

_MG_4532

Saptamana aceasta la invitatia Davidoff Cafe, am participat la un atelier de pictura pe portelan la studioul Wagner Arte. Alaturi de o ceasca de cappuccino si sub indrumarea unui profesor, mi-am lasat imaginatia sa zburde si mi-am picat o minunatie de ceasca de cafea, cu care o sa-mi beau licoarea magica in zilele de primavara.

Cu aceasta ocazie Davidoff cafe a lansat si noul design pentru ambalaje de cafea.

 

_MG_4265

DAVIDOFF CAFÉ este pentru iubitorii de cafea care apreciază calitatea și rafinamentul și pentru care fiecare detaliu contează. Logoul alb, fundalul albastru închis și banda portocalie fină sunt elementele care definesc aspectul noilor ambalaje de cafea. Elementul diferențiator pentru cele patru sortimente, Rich Aroma, Fine Aroma, Espresso 57 și Café Crème, este banda de culori care semnifică diferitele tipuri de cafea și gradul de prăjire. Zona texturată oferă un contrast elegant cu linia portocalie, iar efectele metalice completează cu succes profilul modern.

DAVIDOFF Rich Aroma este o compoziție unică, cu o savoare intensă și aciditate plăcută, completată cu note bogate de mirodenii și subtil fructată. Pentru a obține rețeta desăvârșită și pentru a trăi o adevărată experiență senzuală de lux, sunt special selecționate cele mai bune boabe de cafea Arabica. DAVIDOFF Rich Aroma este disponibilă în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

DAVIDOFF Fine Aroma este o selecție premium de boabe Arabica destinată tuturor celor care sunt în căutare de experiențe exclusiviste. Are o corpolență medie și aciditate elegantă, completată de o aromă delicată și distinctă, care îți oferă în fiecare picătură dorința de a evada și a trăi senzații noi. Acest sortiment se va găsi în mod constant în magazine în două variante: cafea prăjită și măcinată și cafea instant.

DAVIDOFF Espresso 57 este cafeaua care îți trezește simțurile. Secretul Espresso 57 constă în îmbinarea perfectă a temperaturii cu timpul de prăjire. Procesul delicat de prăjire tradițională în tambur oferă boabelor de cafea o aromă completă și un gust caracteristic pentru espresso. Are o aromă catifelată cu ușoare note de ciocolată, care îți va încânta toate simțurile. Aceasta este disponibilă în variantele: cafea prăjită și măcinată, cafea boabe și cafea instant.

O sa vin cu un mic upadate zilele ce urmeaza si sa va arat varianta finala a cescutei mele.

 

_MG_4272

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult