Meniul Smoke, Fire and Spice de la Hard Rock Café Bucharest
Meniul Smoke, Fire and Spice contine sosuri si mirodenii ce acompaniaza feluri traditionale de pe tot globul si va fi disponibil pana la sfarsitul lunii septembrie. Pregatite la gratar, exact asa cum iti place, acompaniate de un sos ce desavarseste placerea gustului. Puteti alege dintre vita, pui, porc sau creveti. Se serveste cu lipie naan, salata Coleslaw cu susan, branza si legume coapte.
[disclaim]
Puteti alege dintre pui, porc, vita sau creveti si unul dintre cele 6 sosuri dementiale. Noi am ales vita si crevetii si am cerut sa fie fripte fara niciun sos. In felul acesta am doritt sa testam toate sosurile si sa vedem ce combinatie ne place mai mult. Sunt absolut geniale, doua dintre sosuri ne-au placut in mod special, dar va las si pe voi sa le descoperiti la Hard Rock Café Bucuresti pana la sfarsitul lunii septembrie.
Legumele si carnea vin sfaraind la masa, iar recomandarea noastra este sa amestecati branza rasa cu legumele!
La acest meniu am ales si doua cocktailuri absolut delicioase – Summer Splash Daiquiri si Black Cherry Lemonade.
Super mancarea, excelanta prezentarea, iar daca nu te poti decide ce sos sa alegi pentru carnea comandata, personalul restaurantului care se ocupa de servire sunt super draguti si amambili incat sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. Thumbs up, guys! 😀
Si pentru ca o masa copioasa nu se putrea termina decat in stil mare, la recomandarea celor de la Hard Rock Café am incerct in premiera Frosé. O combinatie intre vin Rose de cea mai buna calitate, gheata si piure de fructe. Eu cred ca aceasta bautura o sa fie hitul acestei veri si a urmatoarelor de acum in colo. Pur si simplu nu te poti dezlipi de pahar, atat de bun este! Au doua variante, cu vin sec si dulce – pentru barbati si femei! 😀