
M-am tot gandit daca sa public sau nu reteta asta foarte complicata si care iti ia o vesnicie pana o faci. Nu glumesc, chiar iti ia vreo 5 minute pana o faci si tot atata pana o mananci. De obicei retetele de salata la mine sunt cam asa: ce am prin frigider, plus un dressing super rapidisim si gata. Daca vreti ceva crocant puteti sa pregatiti cateva crutoane de paine sau varianta si mai sanatoasa, miez de floarea soarelui, migdale, seminte de dovleac, orice va place voua.
Sooo, varianta pentru o singura persoana este urmatoarea:
– 1 punga salata mixta – 50 g somon afumat – 1 ceapa mica – 1 castravete – 2-3 felii de mozzarella taita cubulete Dressing-ul: – 1 lingurita mustar Dijon – 1 lingurita ulei de masline – 2 lingurite suc proaspat de lamaie – sare si putin piper Pe un platou, bol, ce aveti la indemana, adaugati salata, ceapa tocata solzisori, castravetele feliute, mozzarella cuburi si somonul rupt. Complicat, nu? :)) Intr-un borcan aruncati toate ingredietele pentru dressing si le scuturati binde de vreo doua – trei ore. Turnati peste salata si savurati-o cu mare pofta!