1,5K
O salata simpla si rapida de vara. Daca nu aveti snitel crocant, il puteti inlocui cu piet de pui la gratar, v-a iesi o salta la fel de delicioasa :P.
Pentru 2 persoane :: Rapida :: Preparare 5 minute :: Fara coacereIngrediente:
– 1 caserola sau o legatura de rucolla
– 2 snitel de pui crocante, se gasesc congelate
– 3-4 rosii coapte
– telemea de vaca sau de care va place
– sare, ulei de masline, ote de miere si mere
– 1 caserola sau o legatura de rucolla
– 2 snitel de pui crocante, se gasesc congelate
– 3-4 rosii coapte
– telemea de vaca sau de care va place
– sare, ulei de masline, ote de miere si mere
Preparare: lasam la scurs bine rucolla de apa si prajim snitele de pui, le lasam si pe ele pe hartie absorbanta, pentru excesul de ulei.
Pe un platou/farfurie mare, asezam rucolla, o presaram cu putina sare si cateva picaturi otet de miere si mere.
Taiem telemeaua cubulete potrivite (eu am folosit telemea de vaca facuta de mamaia, o bunatate) si snitele de pui, sa aiba ambele cam aceeiasi dimensiune. Le aruncam peste rucolla.
Rosiile le taiem feliute si completam salata cu ele. Mai stopim salata cu putin otet si ulei de masline.
Gata! O salata mai mult decat buna si foarte satioasa. Cine nu prefera rucolla, poate folosi salata iceberg sau salta romaneasca. Sa aveti pofta!
4 comentarii
Arata oarte bine, rucola face toti banii!!!
Ma numesc huiung marius si sunt proprietarul directorului web: http://www.huiungdesign.ro/director. Scriu acest e-mail deoarece doresc sa va propun un parteneriat. In ideea unei bune penetrari a domeniului web portal si a celui blogosferic, va pot posta linkul dvs pe acest director si dvs postati linkul satirikon.wordpress.com pe blogul dvs.
Va multumesc si ma scuzati de deranjul provocat. Astept raspunsul dvs.!
Cu respect,
Huiung Marius
Ce mi-as baga coltii în salata aia!Cînd vad rucola,mi se activeaza papilele gustative 🙂
delicios….