746
Vremea salatelor a sosit, cat mai multe legume, in combinatie cu dessing-uri usoare si cu ceva branza pe langa, este o sursa de vitamine, minerale si energie. Nu uitati sa mancati cat mai multe legume!
Pentru 2 persoane :: Rapida :: Preparare 20 minute :: Coacere –Ingrediente:
1 salata mare romaneasca
1 rosie mare
1 fir de ceapa verde
cateva fire de patrunjel verde
200 g branza feta
Dressing:
cateva linguri ulei de masline
zeama de lamaie
sare, piper
1 salata mare romaneasca
1 rosie mare
1 fir de ceapa verde
cateva fire de patrunjel verde
200 g branza feta
Dressing:
cateva linguri ulei de masline
zeama de lamaie
sare, piper
Preparare: salata, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o de apa, o rupem in bucati intr-un bol.
Taiem ceapa verde si patrunjelul.
Rosia o taiem si pe ea in felii potrivite.
Feta, in cubulete.
Le adaugam pe toate peste salata verde.
Pregatim dressing-ul:
Turnam zeama de lamaie peste ulei. Asezonam cu sare si piper.
Gustati daca e bun de sare.
Si turnam peste salata. Amestecam cu grija. !Atentie! Turnati dressing-ul peste salata numai inainte de a o servi, daca turnati mai inainte si serviti mai tarziu riscati ca salata „sa se mureze” si nu va mai fi buna.
Presarati cu frunzulite de patrunjel si serviti. Este delicioasa!
Si cateva retete delicioase de dressing-uri, sper sa va fie de folos.
6 comentarii
Este super…usor de preparat si cu un gust minunat. Mi-a facut mare placere sa gasesc salata aici la tine. Faci poze minunate.
Delicioasa!..eu pap toate salatele cu crutoane.
Ina stiu :)) te pup!
😀 Gratiela sa o incerci, mersi de vizita.
Isa sa stii ca salata asta e super buna!
Apetisant, delicios, salivez!