Salata cu feta

de Isabela Spataru
Vremea salatelor a sosit, cat mai multe legume, in combinatie cu dessing-uri usoare si cu ceva branza pe langa, este o sursa de vitamine, minerale si energie. Nu uitati sa mancati cat mai multe legume!

Pentru 2 persoane :: Rapida :: Preparare 20 minute :: Coacere –Ingrediente:
1 salata mare romaneasca
1 rosie mare
1 fir de ceapa verde
cateva fire de patrunjel verde
200 g branza feta
Dressing:
cateva linguri ulei de masline
zeama de lamaie
sare, piper

Preparare: salata, dupa ce am spalat-o bine si uscat-o de apa, o rupem in bucati intr-un bol.

Taiem ceapa verde si patrunjelul.

Rosia o taiem si pe ea in felii potrivite.

Feta, in cubulete.

Le adaugam pe toate peste salata verde.

Pregatim dressing-ul:

Turnam zeama de lamaie peste ulei. Asezonam cu sare si piper.

Gustati daca e bun de sare.

Si turnam peste salata. Amestecam cu grija. !Atentie! Turnati dressing-ul peste salata numai inainte de a o servi, daca turnati mai inainte si serviti mai tarziu riscati ca salata „sa se mureze” si nu va mai fi buna.

Presarati cu frunzulite de patrunjel si serviti. Este delicioasa!

Si cateva retete delicioase de dressing-uri, sper sa va fie de folos.

Related Posts

6 comentarii

Myraj martie 24, 2009 - 5:07 pm

Este super…usor de preparat si cu un gust minunat. Mi-a facut mare placere sa gasesc salata aici la tine. Faci poze minunate.

Răspuns
Bucataria-Paradis martie 23, 2009 - 2:29 pm

Delicioasa!..eu pap toate salatele cu crutoane.

Răspuns
ISABELA martie 22, 2009 - 6:34 pm

Ina stiu :)) te pup!

Răspuns
ISABELA martie 22, 2009 - 6:33 pm

😀 Gratiela sa o incerci, mersi de vizita.

Răspuns
Ina martie 22, 2009 - 6:02 pm

Isa sa stii ca salata asta e super buna!

Răspuns
Gratiela martie 22, 2009 - 5:43 pm

Apetisant, delicios, salivez!

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.