
De data asta am schimat putin si am facut un dressing mult mai usor, din iaurt si mustar.
Va invit si pe voi sa o incercati, pentru un pranz in doi sau cu prietenii este perfecta!
Pentru 4 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 20 minute :: Coacere 15 minute
Ingrediente:
– 300 g piept de pui
– 1 salata mare romaneasca
– 4 felii de paine
– 4 linguri iaurt natural
– 1 lingurita mustar
– lamaie
– ulei de masline
– sare de mare
– piper
– 4 felii cascaval
Ingrediente:
– 300 g piept de pui
– 1 salata mare romaneasca
– 4 felii de paine
– 4 linguri iaurt natural
– 1 lingurita mustar
– lamaie
– ulei de masline
– sare de mare
– piper
– 4 felii cascaval
Preparare: pieptul de pui il sarati si piperati bine si il frigeti pe grill pana se face. Il pastari la cald.

Salata o spalati bine si o uscati bine de apa. De preferabil pe un prosop de bucatarie sa absoarba toata apa de pe frunze.
Sosul: intr-un bol amestecati iaurtul, mustarul, putin ulei de masline, sare si piper.
Crutoanele: taiati feliile de paine in cubulete si le prajiti in putin ulei de masline.
Asamblare: asezati frunzele de salata rupte pe un platou, adaugati pieptul de pui taiat cubulete, cascavalul la fel taiat, crutoanele si sos de iaurt din belsug.
Extrem de buna!
5 comentarii
Vai, dar reteta initiala de salata Caesar nu mai este de gasit? Te rog adu-o inapoi! 😀
Raluca reteta e aici, nu am ascuns-o 😀 https://isabelacuisine.ro/salata-caesar/
arata super apetisanta pe asta sigur o fac.la fetita mea i plac salatele
am incercat si eu salata cu sos de iaurt si vrea sa zic ca are gust ca la restaurant 😀 merci Isabela pentru reteta,, voiam de mult sa fac o salata Caesar!
Salata harika gözüküyor,sezar salata sanırım,ben de yeni öğrendim ve çok beğendim..Sevgiler..