O idee pentru un paranz delicios, care se prepara in mai putin de o ora. Imi place foarte mult quinoa, este extrem de satioasa. Am scris despre ea mai mult la acesta postare.
Pentru 4 persoane :: Preparare 15 minute :: Dificulate scazuta :: Coacere 45 minute
Ingrediente:
– 100 g quinoa
– 1 borcan de sos de paste, favortul vostru
– 100 ml smantana de gatit
– cateva linguri de parmezan ras
– 1 bila mozzarella, 125 g
– 250 g rosii cherry
– 1 legatura mare de busuioc
– sare, piper
– ulei de masline
– ierburi italiene
Preparare: quinoa o splati bine cu apa rece. Eu o spal intr-o sita sub jet de apa. Puneti apa la fiert, proportia fiind asa, 2 parti apa si una de quinoa. O lasati sa fiarba la foc mic pana absoarbe toata apa. In circa 30 de minute este gata. O rasturnati intr-un bol.
Intr-o craticioara incalziti sosul de paste cu smanatana de gatit, parmezanul, sarea, piperul si ierburile italiene. Luati de pe foc si adaugati quinoa. In amestecul de quinoa adaugati jumatate din mozzarella taiata cubulete mici si rosiile cherry taiate pe jumatate. Opriti cateva si pentru decor. Turnati compozitia intr-o tava unsa cu ulei de masline. Adaugati restul de mozzarella taiata felii, parmezan ras, rosii cherry si cateva picaturi de ulei de masline.
Coaceti pentru 15-20 de minute la cuptor, pana cand capata o crusta frumoasa.
Serviti imediat!