724
Cand aveti pofta de ceva dulce sau aveti musafiri neasteptati, nu ezitati sa incercati aceasta prajitura. La o ceasca de cafea cu lapte este excelenta.
Pentru 8 persoane :: Rapida :: Preparare 10 minute :: Coacere 35 minuteIngrediente: (1 cana = 250 g)
125 g unt
1/2 cana zahar tos
2 oua
1 cana faina
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
3/4 cana lapte
125 g unt
1/2 cana zahar tos
2 oua
1 cana faina
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
3/4 cana lapte
Preparare: ungem o tava rotunda pentru prajituri cu unt. Mixam untul cu zaharul si ouala pana devine o crema. Se adauga ingredientele uscate si laptele; se mixeaza in continuare pana compozitia capata un aspect fin. Se toarna in forma si se coace la 180gradeC, timp de 35 minute. Se lasa la racit pe un gratar metalic.
1 cometariu
Draga Isabela,eu sunt mai ingramadita si te rog sa scrii cat vine 3/4 cana lapte?
Multumesc