1,1K
Pentru 8 perosane :: Dificultate redusa :: Preparare 20 minute :: Coacere 25-30 minute
Ingrediente:
Pentru bilele de branza si cocos:
– 250 g branza de vaci
– 50 g nuca de cocos
– 50 g zahar
– 2 galbenusuri
– 3 linguri rase de amidonPentru blatul de ciocolata:
– 4 oua
– 60 g zahar
– 50 g ciocolata topita
– 2 linguri faina
– 2 linguri amidon
– 1 lingurita praf de copt
– putina sare
Ingrediente:
Pentru bilele de branza si cocos:
– 250 g branza de vaci
– 50 g nuca de cocos
– 50 g zahar
– 2 galbenusuri
– 3 linguri rase de amidonPentru blatul de ciocolata:
– 4 oua
– 60 g zahar
– 50 g ciocolata topita
– 2 linguri faina
– 2 linguri amidon
– 1 lingurita praf de copt
– putina sare
Pentru glazura:
– 120 ml lapte
– 50 g zahar
– 25 g unt
– 100 g ciocolata
Preparare: amestecam toate ingredientele pentru bilute, eu le-am amestecat in robot. Din compozitia rezultata formam bilute micute.
Ungem o forma rotunda cu diametrul de 23 cm cu unt si asezam bilutele.
Ungem o forma rotunda cu diametrul de 23 cm cu unt si asezam bilutele.
Blatul: separam oualele. Batem albusurile cu un praf de sare pana devin spuma. Adaugam zaharul. Galbenusurile unul cate unul. Ciocolata topita si omogenizam bine.
Faina, amidonul si praful de copt. Turnam compozitia peste bilute.
Dam tava in cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 30 de minute.
Glazura: fierbem toate ingredientele pana devine un sirop gros si dens. Eu am inlocuit acesta glazura cu cateva linguri bune de nutella.
Delicioasa si foarte aspectoasa.
Reteta am luat-o de aici.
2 comentarii
este mai mult decat yami, eu sunt gravida si sunt gata sa-l trimit pe tati sa ne faca rost de asa ceva ACUM!!!!
Foarte aspectuoasa si sigur gustoasa.
Si eu am sa o fac.
Ti-a iesit super bine, si mai ales daca are nutella , e yamy:)