Mousse de ciocolata neagra

de Isabela Spataru
Dark Chocolate Mousse
Pentru ca iubesc ciocolata! Nu va zic mai multe cuvinte, va las pe voi sa-l descoperiti cat e de bun, de cremos si aromat!
Dark Chocolate Mousse

Pentru 2 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 15 minute :: Fierbere 5 minute

Ingrediente:
– 2 galbenusuri
– 2 linguri zahar
– 1 lingura cacao
– putina sare
– 1 lingura espresso
– 30 g ciocolata amaruie
– 90 ml frisca lichida
Rome
Preparare: intr-o craticioara amestecati galbenusurile cu zaharul, sarea si espresso, pana devine o crema. Fierbeti pe bain-merie pana se topeste zaharul. Adaugati cacaua si ciocolata. Mai lasati putin, pana se topeste ciocolata. Lasati sa se racesca.
Separat bateti frisca. Cat inca e caldut amestecul de ciocolata daugati 1/2 din compozitia de frisca batuta. Cu o spatula amestecati bine pana se omogenizeaza. Adaugati si restul de frisca.
Dark Chocolate Mousse
Turnati mousse-ul de ciocolata in cescute sau in ce doriti voi si il dati la rece!
Il scoateti din frigider cu cel putin 20 de minute inainte de servire!
Dark Chocolate Mousse
Cafeaua o puteti inlocui cu lichior, de cicolata, cafea, sau ce va place voua!
Dark Chocolate Mousse

Related Posts

10 comentarii

ISABELA aprilie 27, 2012 - 1:05 pm

Angelica le-am luat din Italia. Da din pacate la noi cam slaba oferta :(.

Răspuns
ISABELA aprilie 27, 2012 - 1:04 pm

Ana meeersi si eu il ador. Pup fata frumoasa!

Răspuns
ISABELA aprilie 27, 2012 - 1:03 pm

Andreea intru acum sa vad reteta! Ador After Eight, te cred ca nu te mai opreai :)).

Răspuns
Angelica aprilie 27, 2012 - 11:43 am

Ce frumos ai prezentat totul…imi place :-))
Unde ai gasit confetti inimioare?
La noi nu se gasesc,trebuie sa le fac manual si ia atata timp :-(…
Felicitari1

Răspuns
Ana Maria Ciolacu aprilie 27, 2012 - 9:19 am

Ador mousse-ul de toate felurile… Arata minunat al tau.
Pups !

Răspuns
Manases Andrea aprilie 27, 2012 - 8:05 am

Foarte bine arata! Acuma recent am pregatit si eu mousse de cicolata, dar cu After Eight, pur si simplu nu am putut sa ma opresc din mancat, este un deliciu! Daca doresti poti sa vezi reteta pe blogul meu.

Răspuns
ISABELA aprilie 26, 2012 - 7:30 pm

Monica multumesc, Canon 1000D.

Răspuns
ISABELA aprilie 26, 2012 - 7:29 pm

Timea pupici si de la mine!

Răspuns
Monica Lazar aprilie 26, 2012 - 7:10 pm

Foarte frumoase pozele! 🙂 Cu ce le faci?

Răspuns
Timea aprilie 26, 2012 - 5:53 pm

un deliciu! pup

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.