820
Pentru ca iubesc ciocolata! Nu va zic mai multe cuvinte, va las pe voi sa-l descoperiti cat e de bun, de cremos si aromat!
Pentru 2 persoane :: Dificultate redusa :: Preparare 15 minute :: Fierbere 5 minute
Ingrediente:
– 2 galbenusuri
– 2 linguri zahar
– 1 lingura cacao
– putina sare
– 1 lingura espresso
– 30 g ciocolata amaruie
– 90 ml frisca lichida
Preparare: intr-o craticioara amestecati galbenusurile cu zaharul, sarea si espresso, pana devine o crema. Fierbeti pe bain-merie pana se topeste zaharul. Adaugati cacaua si ciocolata. Mai lasati putin, pana se topeste ciocolata. Lasati sa se racesca.
Separat bateti frisca. Cat inca e caldut amestecul de ciocolata daugati 1/2 din compozitia de frisca batuta. Cu o spatula amestecati bine pana se omogenizeaza. Adaugati si restul de frisca.
Turnati mousse-ul de ciocolata in cescute sau in ce doriti voi si il dati la rece!
Il scoateti din frigider cu cel putin 20 de minute inainte de servire!
Cafeaua o puteti inlocui cu lichior, de cicolata, cafea, sau ce va place voua!
10 comentarii
Angelica le-am luat din Italia. Da din pacate la noi cam slaba oferta :(.
Ana meeersi si eu il ador. Pup fata frumoasa!
Andreea intru acum sa vad reteta! Ador After Eight, te cred ca nu te mai opreai :)).
Ce frumos ai prezentat totul…imi place :-))
Unde ai gasit confetti inimioare?
La noi nu se gasesc,trebuie sa le fac manual si ia atata timp :-(…
Felicitari1
Ador mousse-ul de toate felurile… Arata minunat al tau.
Pups !
Foarte bine arata! Acuma recent am pregatit si eu mousse de cicolata, dar cu After Eight, pur si simplu nu am putut sa ma opresc din mancat, este un deliciu! Daca doresti poti sa vezi reteta pe blogul meu.
Monica multumesc, Canon 1000D.
Timea pupici si de la mine!
Foarte frumoase pozele! 🙂 Cu ce le faci?
un deliciu! pup