Mocha Frappe

de Isabela Spataru

Mocha Frappe

IMG_7243

Zilele lungi si calduroase de vara au venit in sfarsit. Uneori dupa-amiaza nu-mi doresc decat un pahar mare si rece de frappe si sa leneves la umbra.

Mocha Frappe – l-am facut cu lapte de alune de padure, un praf de zahar brun nerafinat si cafea cu ganoderma si ginseng.

Despre Coffee for Life Ganoderma® Magic Energy

Savoarea unica si beneficiile deosebite pentru sanatate sunt date de combinatia dintre cafeaua Arabica BIO (provenita din culturi exclusiv organice), extractele BIO de ganoderma si ginseng, precum si BIO siropul de porumb pudra. Prezenta ingredientelor certificate 100% BIO sunt o garantie suplimentara a calitatii si sanatatii!
Ganoderma si ginsengul sunt binecunoscute pentru efectele lor tonice si energizante, pentru indepartarea senzatiei de oboseala, stimularea activitatii cardiace si a sistemului imunitar, dar si pentru incetinirea procesului de imbatranire prematura.

IMG_7216

Un frappe extrem de savuros si sanatos! Va invit si pe voi sa incercati aceasta reteta de vara!

Pentru o portie de Mocha Frappe avem neveoi de:
– 1 cana de gheata
– 1/2 cana cafea* Magic Energy – ECO Coffee
– 1/3 cana lapte de alune de padure
– 1 lingura Zahar ECO brun nerafinat Meal Balance®

IMG_7198

Mod de preparare: mai inatai pregatim cafeaua: incalzim 1/2 cana de apa in care adaugam 1 lingurita de Magic Energy Coffee. Amestecam bine si lasam sa se raceasca la temperatura camerei si dupa o dam la rece pentru cateva minute. 
Turnam in shaker toate ingredientele si le amestecam bine de tot.

IMG_7225

IMG_7236

Servim frappe-ul imediat!

IMG_7252

Reteta in colaborare cu LifeCare.

IMG_7262

Related Posts

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.