Util in bucatarie – Cana filtranta BRITA Marella XL

de Isabela Spataru

Iti place apa? Mie da!

Apa este bautura mea preferata, dupa cafeua de dimineata. Dar nu suport apa de la robinet si urasc sa mai car bax-uri de apa de la supermarket, ca sa nu mai vorbesc de toate deseurile cu sticle de plastic goale.

Luna aceasta Kitchen Shop are cana filtranta la un super pret, cu o reducere de 37%.

Ar putea suna simplu, dar cana BRITA este cu siguranta un element esential in orice bucatarie. Asigura apa proaspat filtrata de la robinet, cu un gust placut, va protejeaza aparatele electocasnice din casa de calcar si va scuteste de foarte multi bani dati pe apa inbuteliata.
Si nu uitati ca protejati si mediul, prin reducerea poluarii cu PET-uri.

Cana BRITA se poate folosi mult timp, pe capac exista un mic indicator care va informeaza cand magia este pe cale sa se opreasca si va trebui sa inlocuiti filtrul. In afara de asta, singura parte dificila este sa te asiguri ca nu uiti sa umpli cana cu apa de la robinet!

Si nu v-as fi spus toate astea, daca nu as fi testat chiar eu apa filtrata. Ceaiul si restul bauturilor au un gust mai bun. Fie ca faci limoanada sau umpli canita cu apa a copilului, stii ca ai intodeuna apa filtarata cu gust bun tot timpul acasa!

Puteti gasi cana, impreuna cu filtru, dar si multe accesorii BRITA , pe site-ul Kitchen Shop. Toata luna mai, aveti reducere la.

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult