Cum sa faci o tava pentru X si O?

de Isabela Spataru

Iata ca dupa 2 ani de pandemie, am reusit sa onoram invitatia la un eveniment! Asa ca primul eveniment la care am participat a fost pentru copii! Invitatia a fost lansata de cei de la MAM Bricolaj, un magazin de bricolaj cu un concept unic un supermarket destinat atât producătorilor de mobila, cât și persoanelor ce au ca hobby producția de mobilier.  

Noi am fost la locatia din Morarilor care este extrem de primitoare si ofertanta. Asa ca fie ca ești un profesionist în domeniu, fie că îți dorești o reamenajare a propriei tale locuințe, la MAM Bricolaj găsești toate accesoriile și materialele de care ai nevoie pentru a-ți finaliza cu succes proiectul!

In cadrul evenimentului, micii mesteri au fost echipati corespunzator cu tricouri, au primit materialele necesare pentru a putea realiza opera si au pornit la treaba indumati de blogger-ul de amenajări și lifestyle de interior Gabi Ralea.


Copiii au dat dovada de multa rabdare si pricepere, chiar daca cred ca cel mai mic avea doar 3 anisori. Evident ca fiind foarte curiosi, au incercat tot ce era pe masa, de la scule, vopsea, markere si suruburi. Au invatat sa insurubeze un maner, sa poliseze un cub pentru tava cu X si O, sa scrie cu markerul si vopseasca. Tare frumos a fost si rezultatul a fost unul pe masura!

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult