Mar copt, cu nuca si miere

de Isabela Spataru
Baked apple, with walnuts and honeyUn desert de post, foarte delicioas si satioas. Daca vreti sa serviti un dulce si tineti post, sau vreti sa serviti musafirii cu ceva bun, incercati aceste mere cu nuca si miere.

Pentru 4 persoane :: Rapizi :: Preparare 10 minute :: Coacerr 30 minute
Ingrediente:
– 4 mere mari
– 1 portocala
– 60 g nuca
– cateva curmale confiate
– 4 lingurite de miere
– scortisoara
Baked apple, with walnuts and honeyPreparare: dupa ce am spalat bine merele si le-am sters de apa, le taiem un capacel, deasupra, si le scoatem cotoarele. Searat, intr-un castron, amestecam nuca, cateva curmale taiate, mierea, putina scortisoara si sucul de la portocala. Umplem merele cu acest amestec. Dam la cuptorul preincalzit la 180 gradeC, pentru 30 de minute.

Sa aveti pofta!

Baked apple, with walnuts and honey

Related Posts

3 comentarii

maria mihalache decembrie 14, 2009 - 5:49 pm

Frumos, gustos………..merita incercata.

Răspuns
Not Beautiful Enough decembrie 13, 2009 - 10:36 am

Super!!! Multumim pentru reteta.
Sigur o voi incerca.

Hey daca nu te superi as vrea sa imi spui ce crezi despre bijuteriile handmade postate de mine pe blogul meu. mersi!

Răspuns
Catherine decembrie 12, 2009 - 8:20 pm

Isabela this looks so delicious! I love the pictures, everything looks excellent!

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult