Inghetata de capsuni

de Isabela Spataru
Recipe by MAYA
Ingrediente:
1 kg de capsuni
250 g zahar pudra
200 ml smîntîna de frisca( 30 % grasimi)
Se adauga zaharul pudra peste capsuni, puneti cat doriti, gustati daca vreti mai dulce.
Apoi pasati in blender. Opriti un pahar din sorbet pentru a marmora inghetata.
Batem bine spuma smanatana si o adaugam peste piureul de capsuni.
Se pune in doze de plastic si se da la congelator. pentru 30 de minute. Dupa jumatate de ora,scoatem înghetata afara,si o batem putin si usurel. Apoi adaugam piureul de capsuni ramas si cu ajutorul unei furculite invartim prin doza, ca sa marmoram inghetata.
Noi nu am mai avut rabdare si am macat-o mai moale.
Demential de buna!
Multumim MAYA de retata. :pupic:

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult