Ia-ti vacanta cu Lipton

de Isabela Spataru

IMG_1585

Cu un start nou de bronz si cu un chef de vacanta si distractie, asa m-am intros eu de la Casa Lipton, din weekend-ul ce tocmai a trecut. Am avut parte de o vreme absolut superba, apa marii a fost numai buna de balaceala, soarele a stralucit toata ziua, iar noi ne-am distrat cum am stiut mai bine.

Vineri pe seara am lasat potopul din Bucuresti pe vremea superba de la Costinesti. Aproape de asfintit am ajuns la Casa Lipton, si ne-am cazat in Casa noastra de la mare. Plini de energie i-am asteptat pe Terasa Famagusta pe Dorian si Sore, entertainerii petrecerii din acea seara.

IMG_1562

Petrecerea a dat startul campaniei Lipton Ice Tea – “Ia-ti vacanta cu Lipton”, prima campanie locala a brandului, pentru tinerii din Romania, cu tinerii din Romania. Anul acesta Lipton Ice Tea isi doreste sa fie cat mai aproape de spiritul liber, plin de energie si lipsit de inhibitii al tinerilor. Lipton Ice Tea isi doreste sa ofere noi experiente tinerilor, alaturii de ambasadorii din Romania, Sore si Dorian.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-26

Odata cu petrecerea de vineri seara, s-a dat startul campaniei pentru toti consumatorii din tara, in care sunt invitati sa-si petreaca vacanta in Casa Lipton din Costinesti si pe plaja special amenajata dincolo de Obelisc. Tot ce trebuie sa faceti sa castigati o vacanta de o saptamana alaturi de cineva drag, este sa inscrieti codul promotional de pe sticlele Lipton Ice Tea pe site-ul www.ovarapezi.ro. In fiecare zi cate un consumator va fi castigator al unei vacante de o saptamana pentru doua persoane in Casa Lipton, iar in fiecare ora puteti castiga cate o pereche de ochelari galbeni super cool si trendy.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-43

Urmariti si pagina oficiala de Facebook Lipton Ice Tea. In fiecare marti Lipton va da cate o provocare, iar drept rasplata va ofera un weekend prelungit la mare, in Casa Lipton. Prima provocare a fost marti, iar timp de 8 saptamani, de acum in colo, tot o sa mai fie, stai cu ochii pe pagina!

Pe la sfarsitul lunii iulie o sa gust si eu din experientele pe care ni le ofera Lipton Ice Tea la Costinesti impreuna cu castigatoarea concursului meu de pe blog. Eu una abia astept! O sa transmit live pe pagina de Facebook si pe Instagram toate nebuniile noastre de acolo!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-70

La petrecerea de lansare a Casei Lipton a fost si Vali Luca, talentatul barman care ne-a facut niste cocktailuri super delicioase cu Lipton Mojito.

IMG_1273

Tot vineri seara, am vazut in premierea spotului publicitar, filmat pentru prima data in Romania. Videoclipul a fost regizat de catre Iulian Moga. Mai jos aveti cateva fotografii facute de Dragos Asaftei la filmari. Spotul ruleaza deja la TV, dar il puteti urmari si pe canalul de youtube al Lipton Ice Tea Romania.

Petrecerea a durat pana spre dimineata, am dansat, am cantat la karaoke, Sore si Dorian au fost niste enterteineri minunati care ne-au facut sa ne ridicam de pe scaune si sa ne distram like there’s no tomorrow. A fost super super fun, nu stiu daca fotografiile de mai jos exprima cat de mult ne-am distrat noi, dar credeti-ma pe cuvant ca a fost minunat.

IMG_1526

Sper ca v-am transmis si voua o parte din energia pe care ne-am luat-o noi vineri seara. Sincer va spun, oamenii astia m-au incarcat cu o stare de bine, cu un chef de viata si de distractie maxima. De mult nu m-am mai simt atat de bine!

IMG_1400 

#GustaOVarapezi si urmareste campania in continuare pe bloguri, pe Facebook si Instagram, pe hashtagurile #casalipton si #oVARApezi!

Related Posts

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult