786
Sa stiti ca nu v-am uitat, chiar daca sunt ocupata cu altceva, tot imi fac timp sa mai si gatesc. Nu stiam ce sa prepar dintr-un piept de pui, asa ca am improvizat pe loc niste frigarui delicioase, plus o portie zdravana de piure de spanac si de cartofi (pentru mofturosi care nu se impaca cu spanacul).
Pentru 2 persoane :: Preparare 15 minute :: Frigere 20 minute :: Dificulate redusa
Ingrediente:
– 1 piept de pui
– 100 g sunculita ardeleneasca
– 1 ardei capia rosu
– ulei de masline
– sare, piper, condimente
– 4 bete de bambus pentru frigarui
Preparare: pieptul de pui il taiem in cubulete nu foarte mari. Le marinam in ulei de masline, sare, piper de toate felurile, boia iute si salvie uscata. Il lasam asa 30 de minute. Ardeiul capia il taiem in fasii late. Infigem toate ingredientele pe betele de bambus, alternan toate frumos. Incingem bine grill-ul si le frigem bine.
Le servim fierbinti cu piure de spanac sau de cartofi, cum preferati.
1 cometariu
Yummy, ce foame mi-e!!!