Frigarui de pui cu piure de spanac

de Isabela Spataru

Grilled chicken with spinach puree

Sa stiti ca nu v-am uitat, chiar daca sunt ocupata cu altceva, tot imi fac timp sa mai si gatesc. Nu stiam ce sa prepar dintr-un piept de pui, asa ca am improvizat pe loc niste frigarui delicioase, plus o portie zdravana de piure de spanac si de cartofi (pentru mofturosi care nu se impaca cu spanacul).
Pentru 2 persoane :: Preparare 15 minute :: Frigere 20 minute :: Dificulate redusa
Ingrediente:
– 1 piept de pui
– 100 g sunculita ardeleneasca
– 1 ardei capia rosu
– ulei de masline
– sare, piper, condimente
– 4 bete de bambus pentru frigarui
Preparare: pieptul de pui il taiem in cubulete nu foarte mari. Le marinam in ulei de masline, sare, piper de toate felurile, boia iute si salvie uscata. Il lasam asa 30 de minute. Ardeiul capia il taiem in fasii late. Infigem toate ingredientele pe betele de bambus, alternan toate frumos. Incingem bine grill-ul si le frigem bine.
Grilled chicken with spinach puree
Le servim fierbinti cu piure de spanac sau de cartofi, cum preferati.

Related Posts

1 cometariu

Alina---Explora Cuisine aprilie 15, 2011 - 7:00 pm

Yummy, ce foame mi-e!!!

Răspuns

Lasa un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. De Acord Afla mai mult