1,1K
Va invit pe toti la un bol de ciorba buuuna si foarte cremoasa. Sincer, nu am mai pregatit-o pana acum, credeam ca nu este buna, dar va asigur ca este delicoasa. Asa ca o incurajez si pe mama 😛 sa o presteze cat mai repede, ca nu stie ce pierde :D.
Reteta de la Miha
Pentru 6 persoane :: Dificultate scazuta :: Preparare 10 minute :: Coacere 1 h
Ingrediente:
400 g piept pui, eu am pus 2 pulpe si 2 aripi
Ingrediente:
400 g piept pui, eu am pus 2 pulpe si 2 aripi
2 morcovi
2 cepe
3 galbenusuri
200 g smantana
2 linguri faina
2 catei usturoi
sare, piper, verdeata
2 cepe
3 galbenusuri
200 g smantana
2 linguri faina
2 catei usturoi
sare, piper, verdeata
Preparare: fierbem legumele si carnea in apa cu sare. Cand s-au fiert se scoate carnea si jumatate din legume care se paseaza. Carnea se taie cuburi. O adaugam la loc in supa impreuna cu legumele. Separat amestecam galbenusurile cu faina si smantana si le turnam incet peste supa. Adaugam usturoi pisat si piper dupa gust. Mai fierbem inca 2-3 minute. La sfarsit se adauga verdeata.
Pofta buna!
Pofta buna!
5 comentarii
Scuze nu am inteles ce fel de verdeturi trebuie sa bag in ciorba astept raspuns reteta inca nu am probato dar banuiesc ca e ffff buna
chiar azi am facuto nu am cuvinte super buna si cemi place cel mai mult ca au mancat si fetele mele de obicei ele nu manca ciorbe mersi mult pt reteta
Draga Isabela,
vin pe site-ul tau foarte des… mai ales pentru ciorba aceasta pe care o adora toata familia, pentru ostropel si altele… arome bune, romanesti… te incurajez sa continui, esti pasionata si talentata.
Numai bine din Montreal.
Bunica mea sta in Radauti si tot timpu cand merg la ea ma rasfata cu ciorba radauteana.E o minunatie de mancare.
si eu am incercat pt prima data ciorba asta si mi-a placut la nebunie!!! multumesc pt reteta completa!