Povestea mea o stiti deja, cum m-am apucat eu de gatit si ulterior de fotografiat si postat pe blog. Chiar nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 ani, frumosi si plini de bucurii de cand scriu aici. Va multumesc voua ca ma cititi in numar asa de mare si ca-mi incercati retetele.
Dupa o buna meritata si asteptata vacanta la Roma (vin curand si cu fotografii, multe), am venit, sa zicem, cu forte proaspete si cu gandul sa pregatesc cat mai multe retete pentru blog. Mereu cand veau sa fac o reteta noua, imi aduc aminte de retetele din copilarie. De data asta am pregatit celebra si minunata reteta de Dulceata de Trandafiri a bunicii mele dragi. Am crezut ca este o treaba tare complicata si ca eu nu pot pregati niciodata dulceata de trandafiri de una singura. Nu este deloc asa, se face foarte repede. Dar despre asta o sa va povestesc pe indelete in urmatoarea postare pe blog.
Gradina bunicii mele, plina de trandafiri care mai de care mai colorati si mai parfumati, m-a inspirat sa fac acest cheesecake parfumat si aerat. Sper sa-l incercati si voi, pentru familiile voastre!
Cheesecake parfumat cu dulceata de trandafiri si sos de capsuni
[line]
6 comentarii
La multi ani!
Sa ne incanti cu cat mai multe retete si fotografii *delicioase*!!!
Draga mea, ai la mine pe bloc un premiu!
Felicitari si un week-end placut!
La multi ani Isabela!, si la cat mai multe retete dulci si parfumate ca aceasta. Nico
La multi ani!!!si la cat mai multe retete!!!
La multi ani pentru blog si sa il stapanesti sanatoasa. Desertul e super delicios!
Laaaa Multi Multi Ani Isa! Sa ne incanti si inainte cu retete una si una >3< te pupam
La multi ani!!!!