Ma stiti pe mine, ador sa stau in bucatarie, dar acum vara parca nu mai am atat de mult chef sa pregatesc tot felul de chestii, care implica sa tin cuptorul mult deschis si asa mai departe. Chiar si eu in sezonul asta mai iau o pauza de la bucatarit prea mult si incerc pe cat posibil retete rapide, care sa nu ma faca sa stau cu orele in bucatarie.
Pentru astazi v-am pregatit trei retete rapide si gustoase cu Bruschette Maretti. Daca nu stiati, aceste bruschette sunt pregatite dupa retete din Italia, cu ingrediente atent selectionate si coapte la cuptor. Sunt ideale asa ca atare, dar eu m-am gandit sa le fac si mai atractive si am pregatit trei retete cu ele. Sunt sigura ca acum vara va invitati prietenii acasa la un film, la o mica petrecere sa le aratati poze din vacanta. Ei cu retetele astea trei v-ati scos! Prietenii o sa fie super incantati de cat de bune sunt (si astectoase) si voi ca n-ati stat o vesnicie in bucatarie!
Prima reteta Bruschette Pesto, eu le-am facut o crema rapida, din doua tipuri de branza, peste care am adaugat somon afumat.
A doua, Bruschette Salami e Pepperoni, cu rosii cherry, care sunt atat de dulci si masline kalamata. Mai simplu de atat nu se poate!
Iar Grissinele le-am “asortat” cu un dip de ricotta, dar cald. Buun, bun!
Nu uitati sa “asortati” inatlinirile cu prietenii vostri cu multa voie buna si daca aveti si alte idei cu aceste Bruschette, sa-mi spuneti si mie!
Bruschette Pesto - cu branza de capra si somon afumat
Avem nevoie de: – Bruschette Maretti Pesto – 100 g branza de capra – 50 g crema de branza – 1 catel de usuroi – sare, piper – somon afumat






Bruschette Salami e Pepperoni - cu rosii cherry si masline kalamata





Grissini cu dip de ricotta



