Salata de vara, cuscus si legume

de Isabela Spataru
Pentru 4 persoane :: Preparare 20 minute :: Dificultate redusa :: Coacere 20 minute
Ingrediente:
– 250 g cuscus
– 250 ml supa de legume
– 1 piept de pui facut pe grill
– 2 linguri ulei de masline extravirgin
– 300 g dovlecei
– 300 g rosii, de preferabil din acelea mici cherry
– 250 g mozzarella
Pentru dressing:
– 125 ml ulei de masline extravirgin
– 3 linguri suc proaspat de lamaie
– 2 catei de usturoi, tocati fin
– 1/2 lingurita zahar
Preparare: intr-o craticioara dam in clocot supa de legume impreuna cu 1 lingura de ulei de masline. Adaugam cuscus-ul, stingem focul si acoperin craticioara cu un capac. Lasam 5 minute. Rasturnati cuscus-ul pe un platou mare.
Pieptul de pui dupa ce l-ati spalat bine si uscat cu un servet il condimentati cu sare si piper, eu am pus si putin sos de soia pe el. Il frigem bine pe ambele parti pe grill. Il pastram la cald. Dovleceii ii daiem rondele, daca aveti rosii cheryy in doua, daca sunt rosii obisnuite felii normale. Le ungem pe toate cu putin ulei de masline. Le frigem pe grill. Le adaugam peste couscus, taim si pieptul de pui fasii si il adaugam si pe el.
Scurgem mozzarella de zer, o taiem in felii potrivite, nu ca mine :)), si le adaugam si pe ele.
Pentru dressing: amestecam toate ingredientele intr-un castronas si turnam peste salata.
O servim imediat!
O bunatate, noua ne-a placut tare mult.Summer couscous salad

Related Posts

1 cometariu

Nela iunie 30, 2010 - 3:43 pm

Imi place mult globul ta ,il armir de mult iar salata asta e pe gustul meu

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.