Salata de paste cu sunca si ardei

de Isabela Spataru
Ingrediente pentru 2 persoane:
125 g paste – penne zitti
75 g amestec de legume congelate – ardei gras, mazare, fasole verde, porumb dulce, morcov
1 ardei gras rosu
75 g sunca presata
1 fir de ceapa verde
sare, piper, boia iute, oregano
2 linguri de ulei de masline
150 g iaurt mai gras
Fiebeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Turnati amestecul in apa fierbinte si le fierbeti 3 minute. Taiati ardeiul in bucatele, sunca la fel.Scurgeti pastele de apa si adaugatile intr-un castron. Legumele le scurgeti bine de apa si pe ele si le adaugati langa paste.

Ardeiul si sunca, le adaugati si pe ele si ametecati. Sarati si piperati dupa gust.
Ceapa o taiem in bucatele si o inmuiem timp e cateva minute in ulei de masline.
Dupa ce s-a racorit putin adaugam iaurtul, oregano, sare si putina boia iute.
Adaugam sosuletul peste salata si amestecam. Gustam daca mai trebuie sare.
Si gata. Este foarte buna si foarte satioasa. Presarati putin patrunjel inainte sa o serviti.
 
 

Related Posts

1 cometariu

keiko ianuarie 9, 2009 - 6:14 pm

Se mananca rece sau calda?

Răspuns

Lasa un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.