977
Nu mai mancasem de ani buni aceasta minunata salata. Tin minte ca mama o pregatea mereu primavara, cu multa verdeata, exact cum am facut-o si eu. Asa ca dragele mele va invit sa va aprovizionati de la piata cu multa verdeata si sa pregatiti retete cat mai simple si sanatoase pentru voi si familiile voastre. Cum am ramas cu multe oua de la Paste, m-am gandit sa prepar cateva reteta cu oua pentru micul dejun :P. Am inceput cu favorita mea, salata de oua cu muuulta verdeata, in special marar , love it ♥
Eu am pregatit doar o singura portie, plus cateva legume, rosii, ridichi si cas de la mamaia (sper sa vin cu reteta).
Eu am pregatit doar o singura portie, plus cateva legume, rosii, ridichi si cas de la mamaia (sper sa vin cu reteta).
Pentru 1 persoana :: Super rapida :: Preparare 5 minute :: Fierbere 10 minute
Ingrediente:
– 2 oua fierte tari
– 2 fire ceapa verde
– marar si patrunjel, cat doriti
– ulei de masline
– otet
– sare, piper
optional: cine doreste poate adauga 1-2 linguri de maioneza.
Ingrediente:
– 2 oua fierte tari
– 2 fire ceapa verde
– marar si patrunjel, cat doriti
– ulei de masline
– otet
– sare, piper
optional: cine doreste poate adauga 1-2 linguri de maioneza.
Preparare: ouale le decojim si le taiem cubulete sau feliute, cum doriti voi. Le aruncam intr-un bol. Tocam si ceapa verde, eu mai mare, si patrunjel si marar cat de mult.
Separat amestecam putin ulei de masline cu otet si sare. Sosul astel obtinut il turnam peste salata.
Amestecam de cateva ori si gata salata noastra.
O servim cu mare pofta!
3 comentarii
a fost grozava!!
Foarte buna salata! Chiar acuma am terminat de facut si eu salata, putin mai altfel, dar tot salata de oua 😛
Pup!
Super !! salata ta , si foarte buna idee. Am si eu pofta de asa o salata si o voi face chiar ,maine.Astept cu nerabdare reteta de la „mamaie” de CAS !!!!!